Prima poză cu bebeluşul vedetei TVR Iuliana Tudor

Prima poză cu bebeluşul vedetei TVR Iuliana Tudor

Vedeta TVR a realizat un pictorial inedit pentru revista "Tango"

Viaţa i s-a schimbat radical pe 16 decembrie 2010, când a venit pe lume Cristian Tudor Văcăroiu, copilul pe care l-a aşteptat cu nerăbdare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O dată-n viaţă" (TVR 1), vorbeşte în premieră într-un interviu pentru revista Tango despre minunea care i s-a întâmplat, dar şi despre sănătatea ei.

"Problemele hematologice au legătură cu un tratament pe care l-am urmat în 2004 şi care m-a ajutat în privinţa imunităţii. O mare perioadă de vreme nu prea m-am hrănit, ritmul profesional a fost foarte accelerat. Mi-am distrus tot sistemul imunitar atunci când prezentam la minus 14 grade în rochie, respectiv la 40 de grade, stând multe ore în condiţii extreme", povesteşte Iuliana, lămurind zvonurile care indicau că ar fi avut leucemie.

Şi pentru că toate aceste necazuri au trecut, Iuliana nu se concentrează acum decât pe micuţul care-i umple viaţa de bucurie. "În momentul în care l-am văzut, mi-am dat seama cât de puţin contez eu. Există doar el şi atât", a mai spus Iuliana Tudor.

Citiţi mai multe în numărul din mai al revistei "Tango"!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările