Prima imagine cu al patrulea copil al lui Kanye West şi Kim Kardashian: cuplul a ales un alt nume neobişnuit pentru copil, iar oamenii nu ştiu să-l pronunţe

Prima imagine cu al patrulea copil al lui Kanye West şi Kim Kardashian: cuplul a ales un alt nume neobişnuit pentru copil, iar oamenii nu ştiu să-l pronunţe

Kanye West şi Kim Kardashian sunt căsătoriţi din 2014 FOTO Guliver/Getty Images

Vedeta de televiziune Kim Kardashian (38 de ani) şi rapperul Kanye West (41 de ani) au publicat prima imagine cu al patrulea lor copil şi au dezvăluit numele neobişnuit pe care îl va purta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kim Kardashian şi Kanye West şi-au botezat cel de-al patrulea copil Psalm. 
 
Termenul provine din limba ebraică şi înseamnă „cântec religios“, iar în Biblia ebraică există o bucată numită Cartea Psalmilor. 
 
Dezvăluirea numelui a fost însoţită şi de o primă imagine cu bebeluşul, adus pe lume pe 9 mai de o mamă-surogat. 
 
„Am sărbătorit Ziua Mamei minunat datorită venirii pe lume a celui de-al patrulea copil. Suntem incredibil de binecuvântaţi cu tot ceea ce avem nevoie“, a scris Kim Kardashian în dreptul imaginii cu micuţul. 
 
 
 
Cuplul mai are trei copii, toţi cu nume inedite: North West (5 ani), Saint West (3 ani) şi Chicago West (1 an). De altfel, acesta a fost un subiect intens comentat de internauţi, unii lăudând alegerile, alţii criticându-le, iar mulţi ironizându-le. 
 
„Nu, nu, nu Psalm. Este un nume oribil“, a fost comentariul unei fane. 
 
Alţii s-au arătat însă încântaţi: „Şi-au numit copilul Psald, mi se pare adorabil“. 
 
Dar cei mai mulţi s-au întrebat cum se pronunţă acest nume. Pentru a elimina confuzia, „P“-ul din Psalm este mut, aşa că pronunţia corectă în SUA ar fi „Saam“. 
Alegerea unui nume cu conotaţii religioase este pusă pe seama faptului că, din luna ianuarie, rapperul Kanye West a început să ţină o slujbă de duminică, iar în ultima perioadă a abordat în melodiile sale teme religioase.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările