Prima fotografie cu Liz Taylor nud!

Prima fotografie cu Liz Taylor nud!

Liz Taylor (foto Daily Mail)

Un colecţionar a ţinut secret, timp de 30 de ani, o poză cu actriţa complet goală. Este prima imagine dată publicităţii în care Liz Taylor a fost fotografiată în toată splendoarea sa!

Poza a fost făcută de un prieten foarte apropiat, actorul şi fotograful Roddy McDowall. El a convins-o pe Liz Taylor să pozeze goală, pe când aceasta avea 24 de ani, promiţându-i că va face un tablou de bun simţ, potrivit Daily Mail.

Actriţa i-a dăruit fotografia logodnicului ei Michael Todd, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, în 1956. Perechea s-a căsătorit câteva luni mai târziu, dar relaţia lor s-a sfârşit tragic. Todd a murit la 13 luni de la nuntă într-un accident de avion, care s-a prăbuşit desupra New Mexico, din cauza unei furtuni .

Se crede că, după moartea soţului ei, Liz Talyor i-ar fi dat poza nud asistentului şi stilistului ei, Penny Taylor. Acesta a vându-o unui colecţionar, în 1980, şi nu s-a mai ştiut nimic de ea până zilele trecute. Colecţionarul Jim Shaudis a făcut-o publică "pentru fanii ei", fiind singura poză cu Elizabeth Taylor goală pe care o vede întreaga lume.

Elizabeth Taylor a murit săptămâna trecută, la 79 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările