Prima fotografie cu fetiţa Amaliei Enache: „Am primit-o în braţe la o clipă după ce a ţipat“ FOTO

Prima fotografie cu fetiţa Amaliei Enache: „Am primit-o în braţe la o clipă după ce a ţipat“ FOTO

Amalia Enache şi-a detalia experienţa naşterii într-o postare pe Facebook FOTO Eduard Enea

Amalia Enache (38 de ani) a postat pe Facebook prima fotografie în care îşi ţine fetiţa nou-născută în braţe, la trei zile de la externare. Ştirista a povestit că experienţa naşterii a fost una care i-a depăşit aşteptările.

Amalia Enache şi experienţa naşterii 

Amalia Enache poate să fie văzută în timp ce îşi ţine în braţe fiica, pe Alma, la trei zile de la naştere, într-o fotografie pe care vedeta a postat-o pe Facebook. Amalia spune că noua etapă a vieţii ei a fost una de care s-a bucurat graţie priceperii medicilor care au avut grijă de ea. Vedeta a mai detaliat primele minute ale naşterii şi le-a mulţumit medicilor că a plecat acasă cu un copil „viguros“. Întregul mesaj al Amaliei Enache poate fi citit mai jos.

„Iată-ne la externare! La trei zile de la naştere, eu şi fiica mea Alma, am fost în perfectă stare să mergem acasă, să începem noua viaţă în lumea noastră şi asta pentru că am fost pe cele mai bune mâini cu putinţă, în cel mai important, atât emoţional, cât şi fizic, moment al nostru. Sunt chiar convinsă de asta şi dacă aş mai naşte de 10 ori, tot la Metropolitan Hospital m-aş duce. Simt din toată inima nevoia să vă povestesc experienţa mea, nu e publicitate aici, ci sufletul unei mame care auzise multe înainte şi care are senzaţia că a născut într-o oază a binelui, nu într-un spital, cu tot ce te-ar putea speria la un spital.

Naşterea a decurs perfect datorită profesionalismului medicilor şi totul a fost mult, mult mai uşor decât în cele mai optimiste proiecţii ale mele. Am primit-o în braţe la o clipă după ce a ţipat, a fost în permanenţă cu mine, din momentul în care am ieşit din sală şi am ajuns în rezervă, eu m-am putut mobiliza la doar câteva ore, iar asistentele şi medicii de la Neonatologie de la Metropolitan sunt zâne, nu doar profesionişti. Au stat lângă noi zi şi noapte, atât cât a fost nevoie, pentru alăptat sau orice altceva, cu o răbdare färă margini, astfel încât am plecat acasă încrezătoare şi cu un copil viguros, care se hrăneşte la cerere, aşa cum mi-am dorit. Puteam să citesc mii de cărţi, am învăţat acolo în 3 zile mai mult decât pentru un doctorat. Nu doar mulţumiri, dar toată dragostea mea, medicului meu Dorina Codreanu. Am să-i povestesc Almei câtă încredere şi cât sprijin cu zâmbetul pe buze ne-ai dat!“, a scris Amalia Enache pe Facebook. 

Amalia Enache, strângându-şi la piept bebeluşul FOTO Facebook 

Tatăl copilului, un mister 

Amalia Enache, care a fost supusă unei operaţii de cezariană, a declarat că nu a grăbit procesul de naştere şi a aşteptat ca micuţa să sosească pe lume atunci când a vrut ea, potrivit stirileprotv.ro. Amalia a născut pe zece august o fetiţă de nota zece. Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a mai precizat că micuţa se va numi Alma, povestind şi cum, împreună cu partenerul ei, au ales acest nume. „În povestea mea, în povestea aceasta legată de creşterea copilului, în ceea ce mă priveşte, este multă libertate. Va fi un copil foarte plimbat, asta e sigur, de fapt deja este! A călătorit deja cu mine prin America de Sud, cu feribotul, prin Uruguay“, a zis Amalia Enache.

Recent, într-un interviu pentru site-ul life.ro, Amalia Enache a precizat că a fost extrem de emoţionată în momentul în care i s-a confirmat că este însărcinată: „Când am făcut testul, tremuram, mă simţeam ca la primul live din viaţa mea. Am simţit după aceea o mare uşurare“.

În ceea ce priveşte tatăl copilului, ştirista nu a dezvăluit numele, însă a lăsat să se înţeleagă că bărbatul nu este din România şi locuieşte în America de Sud. „Dacă e ca lumea să afle, să afle! Nu e treaba mea să povestesc. În tot acest timp eu am avut nişte iubiri foarte savuroase de care presa nu a ştiut. Şi a fost mai bine, pentru că au fost savuroase doar pentru mine. Copilul meu vine dintr-o iubire mai savuroasă decât toate celelalte“, a mărturisit Amalia pentru life.ro.

Ştirista a mai subliniat că poartă pe deget un inel care reprezintă un angajament de creştere a copilului, „un angajament că suntem părinţi pe viaţă“.

Amalia Enache a anunţat că este însărcinată în luna martie, când a declarat pentru postul de televiziune la care lucrează că trăieşte „cea mai frumoasă experienţă“.

Într-un interviu pentru Adevărul Live, Amalia Enache, cunoscută pentru discreţie când vine vorba de viaţa personală, a explicat de ce nu doreşte să vorbească despre aspectele private: „Cred că undeva este cu adevărat o Cutie a Pandorei, pe care dacă o deschizi din ea ies toate. Eu am fost reţinută să deschid cutia asta spre ce înseamnă viaţa mea personală şi motivul ţine de fire, de personalitatea mea, sunt destul de sensibilă la lucrurile astea. Există femei în lumea televiziunii care sunt foarte leoaice, dau replică imediat, se iau în piept cu ţara întreagă şi îşi apără punctele de vedere, e minunat, dar eu nu sunt o astfel de leoaică, sunt un om cu sensibilităţi şi nu m-am simţit niciodată confortabil să-mi expun poveştile de viaţă. Trebuie să poţi să duci asta, oamenii oricum îşi vor da cu părerea, dar mai bine vorbesc cu familia, cu prietenii despre lucrurile foarte intime“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: