Prima apariţie publică după Megxit. Harry a dezvăluit motivul pentru care a părăsit familia regală şi a spus că a mers la terapie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry a făcut dezvăluirea la summitul JPMorgan din Miami, după ce a fost introdus pe scenă de soţia sa Meghan. El a vorbit pentru prima dată despre depăşirea problemelor de sănătate mentală şi despre suferinţa provocată de moartea mamei sale. FOTO Getty Images.
Prinţul Harry a făcut dezvăluirea la summitul JPMorgan din Miami, după ce a fost introdus pe scenă de soţia sa Meghan. El a vorbit pentru prima dată despre depăşirea problemelor de sănătate mentală şi despre suferinţa provocată de moartea mamei sale. FOTO Getty Images.

Prinţul Harry şi Megan Markle au participat vineri la primul eveniment public de când şi-au anunţat retragerea din familia regală. În cadrul acestuia, Harry a dezvăluit că a făcut terapie în ultimii şapte ani pentru a face faţă pierderii mamei sale.

Prezenţa la Alternative Investment Summit este prima apariţie publică a cuplului, care a anunţat acum două săptămâni că părăseşte familia regală britanică, în căutarea unei vieţi private. Se crede că participarea la acest eveniment le-a sporit veniturile cu o sumă cuprinsă între 500.000 şi 1 milion de dolari.

Harry şi Meghan au fost invitaţi la evenimentul exclusiv JPMorgan, potrivit New York Post, ca oaspeţi speciali. Fiecare dintre ei a avut câte un discurs.

„Harry a atins şi subiectul Megxit. El a declarat că, deşi a fost o decizie foarte dificilă, nu regretă renunţarea la îndatoririle regale deoarece vrea să-şi protejeze familia. Nu vrea ca Meghan şi fiul lor Archie să treacă prin ce a trecut el în copilărie”, a declarat o sursă pentru Page Six.

„[A fost] o mişcare foarte inteligentă pentru a intra în contact cu unele dintre cele mai bogate persoane din lume”, au comentat alte surse. „Conferinţa este despre consolidarea şi îmbunătăţirea lumii pentru generaţiile viitoare, un subiect apropiat de inima lui Harry”.

„El a spus că, în ciuda dificultăţii separării de familia regală britanică, nu regretă decizia, el şi Meghan fiind optimişti în ceea ce priveşte viitorul lor, independenţa financiară şi susţinerea proiectelor şi a organizaţiilor de caritate în care cred ”, a declarat sursa.

Publicaţia Hello! magazine a relatat, de asemenea, că perechea a fost rugată să înmâneze premiul pentru „Best Picture”, la Oscarurile de duminică. Deşi s-au arătat „onoraţi” de propunere, fostul cuplu regal ar fi refuzat oferta.

Ronn Torossian, CEO al firmei de relaţii publice 5W Public Relations, cu sediul în New York, a declarat pentru Dailymail.com că cei doi ar fi acumulat între 500.000 şi 1 milion de dolari în intervalul scurs de la marele anunţ. El crede că „Harry şi Meghan ar putea deveni cei mai bine plătiţi speakeri din industrie”.

Specialistul în relaţii publice, Simon Huck, apropiat al clanului Kardashians, a estimat că doar Meghan singură ar putea produce venituri de peste 100 de milioane de dolari, doar în acest an.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite