Prietenele apropiate ale Ducesei Meghan, mărturisiri despre comportamentul ei după ce a intrat în familia regală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images
Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Prietenii apropiaţi ai Ducesei Meghan (37 de ani) au vorbit pentru prima oară, într-un interviu pentru People, despre personalitatea şi comportamentul fostei actriţe şi dezmint zvonurile negative apărute de-a lungul timpului în presa internaţională.

După ce au păstrat tăcerea timp de aproape doi ani, câteva dintre prietenele apropiate ale fostei actriţe Meghan Markle au vorbit, într-un interviu pentru People, despre „adevărata Meghan“, în încercarea de a se „opune hărţuirii globale“ la adresa Ducesei şi de a spune adevărul despre cea care le este cea mai bună prietenă.  

„Meg a îndurat în tăcere toate minciunile şi neadevărurile“, spune una dintre prietenele Ducesei, co-star în serialul care a făcut-o celebră, dar fără să-şi dezvăluie identitatea. De altfel, cele cinci femei care fac declaraţii au ales să-şi păstreze anonimatul. 

În plus, una dintre persoane este profund îngrijorată că toate zvonurile negative îi afectează starea de sănătate a Ducesei Meghan, care este însărcinată în aproximativ şapte luni. Meghan Markle şi Prinţul Harry vor deveni părinţi în această primăvară. 

„Este greşit să supui o persoană unei asemenea traume emoţionale, mai ales dacă acea persoană este şi însărcinată“, adaugă femeia, sub protecţia anonimatului. 

În interviul acordat revistei People, cele cinci femei şi-au propus să „dezmintă“ şi zvonurile cu privire la relaţia tensionată dintre Ducesă şi tatăl ei, Thomas Markle (73 de ani), dar şi despre viaţa de zi cu zi a soţiei Prinţului Harry, la Cabana Nottingham din Kensington Palace.

meghan markle foto guliver/getty images

Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

„Toate am fost la reşedinţa lor“, spune una dintre confidentele Ducesei. „Este mică, iar Meghan a făcut-o să fie extrem de confortabilă, dar percepţia publicului despre stilul ei de viaţă este greşită. Realitatea este cu totul alta. De exemplu, Meghan găteşte în fiecare zi pentru ea şi pentru Harry“, a adăugat sursa. 

O prietenă din L.A îşi aminteşte că a vizitat-o pe Ducesa Meghan în Londra şi a povestit cum şi-au petrecut timpul împreună. 

„Am petrecut câteva zile împreună, recent. Soţul ei era plecat din oraş. În camera pe care o aranjase pentru mine, mi-a pregătit lumânări parfumate, papuci şi un halat de baie. A pregătit cele mai frumoase mese. A făcut ceai în fiecare zi. Vremea era mohorâtă, ploioasă, iar câinii erau murdari şi ea avea grijă să-i şteargă mereu cu prosoape. Cât de mult îşi iubeşte animalele, cât de mult îi iubeşte pe prietenii ei, cât de mult iubeşte să te hrănească, să aibă grijă de tine - nimic din toate astea nu s-a schimbat“, a povestit sursa.  

După ce relaţia cu Harry a devenit publică, în 2016, Meghan a devenit ţinta unor scandaluri, printre care unul care a vizat relaţia cu tatăl ei, dar şi cu sora ei vitregă, Samantha Markle. Prietenele Ducesei au ţinut să lămurească şi zvonurile privind faptul că l-a îndepărat voit pe tatăl ei, după căsătoria cu Prinţul Harry. 

„Meghan şi Samantha nu au rupt legăturile după ce ea a devenit membră a familiei regale, pur şi simplu Samantha nu a existat nici înainte în viaţa ei. Nu păstrau legătura“, a declarat sursa. 

Cât despre tatăl lui Meghan, care a declarat în repetate rânduri că nu poate lua legătura cu fiica sa, femeia a declarat: „Ştie cum să intre în contact cu ea. Dar el nu a sunat-o niciodată, nu i-a scris niciodată. Iar asta este cu adevărat dureros“. 

Cele cinci prietene ale Ducesei au descris-o pe fosta actriţă ca fiind o persoană sinceră, calmă, gata să-ţi sară în ajutor oricând şi extrem de generoasă cu cei din jurul ei. 

„Meghan este un prieten adevărat, care-ţi lasă bileţele de mulţumire pentru orice mic lucru, este cea mai bună ascultătoare şi mereu pregătită să te ajute cu sfaturi atunci când ai cu adevărat nevoie. Vorbim zilnic şi este mereu interesată de problemele noastre“, a adăugat una dintre prietenele Ducesei. 

Imagine indisponibilă

Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite