Prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit. Fiica muzicianului Bob Geldof avea de 25 de ani

Prezentatoarea TV
Peaches Geldof a murit. Fiica muzicianului Bob Geldof avea de 25 de ani

Peaches Geldof FOTO AFP

Prezentatoarea TV Peaches Geldof, a doua fiică a muzicianului Bob Geldof şi a Paulei Yates, a murit luni, la vârsta de 25 de ani, cauzele decesului nefiind încă stabilite, informează bbc.com, citat de Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o declaraţie de presă, poliţia din Kent a precizat: „Poliţia a fost chemată la ora 13.35, pe 7 aprilie 2014, la o adresă din apropierea Wrotham, în urma unui raport privind starea de sănătate unei femei”. „O femeie de 25 de ani a fost declarată decedată de Serviciul de ambulanţă South East Coast. Ofiţerii de poliţie investighează pentru a stabili circumstanţele decesului”, precizează declaraţia autorităţilor, citate de BBC.

„Suntem extrem de îndureraţi”, a declarat tatăl său, confirmând decesul vedetei. „Era cea mai rebelă, cea mai amuzantă, mai inteligentă şi cea mai bună dintre noi toţi”, a adăugat muzicianul.

Fiica lui Bob Geldof, Peaches Geldof era o cunoscută vedetă de televiziune din Marea Britanie, dar se remarcase şi ca model. În vârstă de 25 de ani, Peaches Geldof era mama a două gemene în vârstă de doi ani: Astala Geldof–Cohen si Phaedra Geldof-Cohen.

Peaches Geldof avea 11 ani când mama sa a murit. Născută în 1989, Peaches Honeyblossom Geldof a început o carieră în media la vârsta de 15 ani, când a început să scrie pentru revista Elle. A părăsit casa părintească la vârsta de 16 ani şi a continuat să lucreze pentru The Telegraph şi The Guardian, dar şi pentru emisiuni de televiziune, precum „OMG! with Peaches Geldof”, transmisă pe ITV2.

Thomas Cohen, soţul prezentatoarei TV, a oferit o scurtă declaraţie presei: „Scumpa mea soţie Peaches era adorată de mine şi de cei doi băieţi ai ei. O vom iubi pentru totdeauna", a afirmat acesta artistul care a fost alături de Peaches Geldof în ultimii ani.

Peaches Geldof a fost căsătorită anterior cu rockerul Max Drummey, dar cei doi s-au despărţit în 2009, după şase luni de căsnicie.

Ultimul mesaj de pe Twitter al vedetei TV, publicat duminică, prezintă o poză cu ea, copil fiind, în braţele mamei sale, potrivit sursei citate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: