Premiile People’s Choice 2015: Supereroii au câştigat cele mai importante distincţii

Premiile People’s Choice 2015: Supereroii au câştigat cele mai importante distincţii

Robert Downey Jr a fost desemnat actorul favorit pentru al patrulea an consecutiv, precum şi actorul favorit dintr-o peliculă dramatică FOTO GettyImages/Gulliver

Robert Downey Jr, Jennifer Lawrence şi Ben Affleck au fost actorii care au triumfat la gala Premiilor People’s Choice 2015, la categoria dedicată filmului, evidenţiind supereroii pe care îi joacă în producţii precum „Omul de Oţel“, „Jocurile Foamei“ şi „Batman vs. Superman“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii şi-au exprimat opţiunile, iar supereroi precum Căpitanul American, Omul de Oţel şi Batman au fost marii câştigători la categoria filmelor în cadrul galei din acest an a People’s Choice Awards, arată Reuters.

Robert Downey Jr, starul din filmele „Iron Man/Omul de Oţel“ şi „Avengers/Răzbunătorii“ a fost desemnat actorul favorit pentru al patrulea an consecutiv, precum şi actorul favorit dintr-un film dramatic.

Pe de altă parte, Jennifer Lawrence, starul din franciza „The Hunger Games/ Jocurile Foamei“, a câştigat premiul pentru actriţa favorită. Chris Evans, „Căpitanul America“, care a câştigat trofeul pentru actorul favorit dintr-un film de acţiune, a spus: „Nu prea câştig lucruri, aşadar premiul acesta este interesant“, în timp ce accepta statueta de cristal.

Robert Downey Jr FOTO GettyImages/Gullier

Ben Affleck, care va apărea în rolul lui Batman în viitoarea peliculă „Batman vs. Superman“, a fost distins cu premiul People’s Choice pentru ajutor umanitar, fiind lăudat de actriţa Amy Adams, cea cu care va juca în pelicula menţionată, pentru dăruirea sa în încercarea de a îmbunătăţi vieţile oamenilor care trăiesc în estul statului Congo. „Am fost numit în multe feluri de-a lungul vieţii mele, dar nu sunt sigur că umanitar este unul dintre ele. O modalitate prin care poţi combate lucrurile triste pe care le vedem, lucrurile teribile, este să aduci puţină bunătate în lume“, a mărturisit el, dedicând premiul Eastern Congo Initiative, o organizaţie non-profit fondată de Affleck în 2010 care se adresează garantării drepturilor locuitorilor din zona de est a statului Congo.

Ben Affleck FOTO GettyImages/Gulliver

La categoria film favorit, producţia Disney „Maleficent“ a triumfat în faţa altor pelicule considerate favorite, cum ar fi „Căpitanul America: Războinicul iernii“, „Guardians of the Galaxy/Gardienii Galaxiei“ şi „X-Men: Days of Future Past/X-Men: Viitorul este trecut“.

Adam Sandler a câştigat pentru al cincilea an la rând trofeul pentru actorul favorit dintr-o comedie, în timp de Melissa McCarthy, cunoscută pentru rolul dintre 2000 şi 2007 din serialul „Gilmore Girls/Fetele Gilmore“, a fost desemnată actriţa favorită dintr-o comedie.

În ceea ce priveşte domeniul muzicii, Ed Sheeran a câştigat la două categorii, Cântăreţ favorit şi Album favorit, în timp ce Taylor Swift a devenit Cântăreaţa favorită, dobândind şi premiul pentru Cântecul favorit.

Betty White, actriţa intrată în Cartea Recordurilor Guiness pentru cea mai lungă carieră în televiziune (74 de ani), a fost numită persoana favorită de la TV. Aceasta şi-a primit premiul în faţa unei săli pline care a aplaudat-o în picioare. „Atunci când Melissa McCarthy a venit pe scenă, mai devreme, a spus că va sta aici atâta timp cât va fi lăsată - cu mine aţi abuzat de acest privilegiu“, a glumit actriţa.

Betty White, aplaudată la scenă deschisă FOTO GettyImages/Gulliver

„The Big Bag Theory“ a fost numit serialul TV favorit, iar cântăreţa australiană Iggy Azalea a câştigat trofeul pentru artistul hip-hop favorit. Mai mult, Ellen DeGeneres, prima vedetă din televiziunea americană care a dezvăluit în direct că este lesbiană, în 1997, a devenit prezentatoarea favorită dintr-un show difuzat în timpul zilei, iar actorul Jimmy Fallon, gazda show-ului TV american „The Tonight Show“, a primit distincţia pentru prezentatorul favorit al unui talk show de seară.

Ellen DeGeneres, alături de Portisia de Rossi, partenera ei de viaţă FOTO GettyImages/Gulliver

Premiile People’s Choice sunt votate de fani în mediul online, prin intermediul unor categorii care acoperă domeniile filmului, televiziunii şi muzicii. Ceremonia a fost transmisă în direct de reţeaua CBS şi a dat startul sezonului anual al premiilor de la Hollywood care culminează cu gala Oscar de pe 22 februarie.

Cei mai importanţi câştigători de la gala Peoples Choice Awards:

Actriţa favorită dintr-o comedie: Melissa McCarthy

Actorul favorit dintr-o comedie: Adam Sandler

Artistul hip-hop favorit: Iggy Azalea

Persoana favorită de la TV: Betty White

Actorul favorit dintr-un film de acţiune: Chris Evans

Competiţia TV favorită: „The Voice/Vocea“

Premiul Peoples Choice pentru ajutor umanitar: Bern Affleck

Thrillerul favorit: „Gone Girl/Fata dispărută“

Actriţa favorită dintr-un film dramatic: Chloë Grace Moretz

Serialul-dramă TV favorit: „Grey’s Anatomy/Anatomia lui Grey“

Actorul favorit: Robert Downey Jr

Actriţa favorită: Jennifer Lawrence

Filmul favorit: „Maleficent“

Serialul TV favorit: „The Big Bang Theory“

Prezentator favorit dintr-un show difuzat timpul zilei: Ellen DeGeneres

Prezentator favorit al unui talk show de seară: Jimmy Fallon

Show-ul TV animat favorit: „The Simpsons/Familia Simpson“

Cântăreţ favorit: Ed Sheeran

Album favorit: „X“, Ed Sheeran

Cântăreaţă favorită: Taylor Swift

Cântec favorit: „Shake It Off“, Taylor Swift

Trupă favorită: Maroon 5

Artist R&B favorit: Pharrell Williams

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările