Poze nud cu actriţa Anne Hathaway au fost făcute publice de hackeri

Poze nud cu actriţa Anne Hathaway au fost făcute publice de hackeri

Anne Hathaway a fost recompensată cu un premiu Oscar FOTO Guliver/Getty Images

Anne Hathaway, în vârstă de 34 de ani, este ultima victimă a hackerilor, care au publicat online mai multe poze nud cu actriţa americană.

Ştiri pe aceeaşi temă

În fotografiile furate de hackeri, Anne Hathaway apare cu sânii la vedere singură sau alături de soţul ei, actorul Adam Shulman, potrivit agenţiei Agerpres
 
Imaginile, care de miercuri au început să circule pe reţelele sociale şi pe mai multe site-uri, au fost publicate iniţial pe CelebJihad, site-ul pe care de-a lungul timpului au apărut şi alte poze intime ale unor vedete precum Kate Hudson, Miley Cyrus şi Kaley Cuoco. 
 
De asemenea, nume de top de la Hollywood, printre care Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Ema Watson şi Amanda Seyfried, s-au confruntat cu astfel de situaţii, după ce poze compromiţătoare au fost furate de hackeri şi făcute publice. 
 
De această dată însă hackerii se pare că nu au folosit telefonul mobil pentru a sustrage fotografiile cu caracter privat, ci chiar conturile personale de socializare ale celor doi actori. Deocamdată, actriţa nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest incident şi nici nu este clar dacă pozele sunt reale sau trucate.
 
Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din „Rachel se mărită/ Rachel Getting Married“, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. A jucat, de asemenea, în „Diavolul se îmbracă de la Prada“ şi în „Brokeback Mountain“. Ea a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul „Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs“, în care a jucat alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia „Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland“, de Tim Burton. 

În 2011 şi în 2014, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes „Rio“ şi în continuarea lungmetrajului, „Rio 2“. În anul 2013, Hathaway a fost recompensată cu premiul Oscar pentru interpretarea rolului secundar din „Mizerabilii/ Les Miserables“. De asemenea, aceasta a jucat şi în SF-ul de mare succes „Interstellar: Călătorind prin univers/ Interstellar“, de Christopher Nolan, iar în 2015 a putut fi văzută în „Internul/ The Intern“, alături de Robert DeNiro.
 
citeste totul despre: