Povestea românului care face senzaţie la Hollywood. A obţinut un rol principal în „Creed 2“: „Nu ştiu dacă oricine e făcut psihic pentru treaba asta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Florian Munteanu, în vârstă de 27 de ani, face senzaţie la Hollywood. Tânărul este cap de afiş alături de starul Sylvester Stallone în filmul „Creed 2“. „Nu ştiu dacă oricine este făcut pentru treaba asta“, mărturiseşte românul.

Actorul Florian Munteanu, născut şi crescut în Germania de părinţi români, a oferit un interviu pentru Antena Stars în care povesteşte despre drumul spre succes: cum a ajuns să atragă atenţia căutătorilor de talente de la Hollywood, cât de greu i-a fost, dar şi care a fost momentul de la filmările „Creed 2“ care l-a pus în dificultate.

După ani de antrenamente, după ce a petrecut şase luni în Australia, după mai multe vizite în America, Florian Munteanu l-a cunoscut pe cel care avea să-l ajute să-şi îndeplinească visul. 

„În 2016 l-am cunoscut pe Eduard Irimia. Atunci am zis la revedere visului de a face box şi am rămas cu actoria. Am început să fac primele mele proiecte pe cinematografie în Germania, unde locuiesc. Când m-a văzut prima dată, Eduard Irimia mi-a zis că eu nu sunt făcut pentru box, ci pentru mai mult. Mi-a spus direct că eu sunt făcut pentru film: după cum arăt, după cum vorbesc“, povesteşte actorul.

După mai multe probe, şi în România, şi în America, după emoţii şi multă muncă, Florian Munteanu a obţinut un rol principal în filmul „Creed 2“. La începutul anului, când a apărut primul afiş al noului film din seria „Creed“, starul Sylvester Stallone l-a felicitat public pe român. 

Imagine indisponibilă

Florian Muntean joacă în acest film rolul fiului lui Ivan Drago, interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul „Rocky IV“. Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul „Creed“, lansat în 2015. 

„Dacă ai doi oameni care sunt la fel de talentaţi, inima este cea decisivă. Cine vrea mai mult, cine lucrează mai mult pentru visul ăla. E ca la box, când doi luptători sunt în ring şi amândoi sunt la acelaşi nivel, la sfârşitul luptei se face decizia. Cine vrea mai mult contează. Mentalitatea. Cine muşcă mai mult pentru visul ăla“, a declarat pugilistul poreclit „Big Nasty“. 

La cei 27 de ani, Florian Munteanu trăieşte visul american şi este noua senzaţie a Hollywood-ului. Succesul nu a venit peste noapte şi nici nu a fost un drum simplu: „Nu ştiu dacă oricine este făcut psihic pentru treaba asta. Până la 14 ani am făcut şase-şapte sporturi în acelaşi timp: fotbal, baschet, box, handbal, înot, tenis. La 14-15 ani a trebuit să decid cu ce vreau să rămân. Am decis să rămân cu handbalul şi boxul. Tatăl meu a decis să mă ducă şi la sală pentru a-mi dezvolta musculatura. Apoi am renunţat la handbal şi am rămas cu boxul şi fitnesul. De la 18 ani, acum am 27, mă antrenez zilnic două ore. Devine ca un drog. Odată ce ai început, nu te mai poţi opri“, a mai declarat Florian Munteanu. 

Interviul în exclusivitate cu Florian Munteanu va putea fi urmărit duminică, la Antena Stars, de la ora 13.00.

Povestea „Creed 2“ se va concentra pe lupta dintre Adonis, protejatul lui Rocky Balboa (Sylvester Stalone), şi Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago. Noul film este programat pentru lansare pe 21 noiembrie anul acesta.

   

afis creed 2 foto antena 1

Afiş „Creed 2“ 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite