Povestea româncei care şi-a schimbat radical înfăţişarea în emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit“, în urmă cu cinci ani, a ajuns în „Daily Mail“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Ionescu, înainte şi după intervenţia specialiştilor angajaţi de echipa emisiunii „Pe muchie de cuţit“ FOTO Pro TV
Gabriela Ionescu, înainte şi după intervenţia specialiştilor angajaţi de echipa emisiunii „Pe muchie de cuţit“ FOTO Pro TV

Povestea româncei Gabriela Ionescu, care a participat în urmă cu cinci ani la show-ul „Frumuseţe pe muchie de cuţit“, difuzat de Pro TV, a ajuns în tabloidul britanic „Daily Mail“.

Sub titlul „O femeie care se considera «urâtă» după ce soţul violent a desfigurat-o şi-a schimbat viaţa în cadrul unui show de la o televiziune română“, tabloidul „Daily Mail“ „reîncălzeşte“ o ştire veche de cinci ani. Cel mai probabil, jurnaliştii britanici au fost „induşi în eroare“ de faptul că în urmă cu doar câteva zile mai multe site-uri din România au reluat povestea, în contextul în care Gabriela Ionescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV. Totuşi, cei de la „Daily Mail“ au omis să precizeze că femeia a participat la emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit“ în urmă cu cinci ani. 

„Gabriela Ionescu din oraşul nord-vestic Carei s-a căsătorit la o vârstă fragedă pentru a putea pleca de acasă, dar soţul ei a fost abuziv şi violent. Când în sfârşit s-a decis să-l părăsească, la vârsta de 27 de ani, el îi distrusese deja majoritatea dinţilor“, scrie „Daily Mail“.

„Nesigură şi speriată de singurătate, femeia s-a căsătorit din nou – de această dată cu un bărbat care o considera «îmbătrânită şi inutilă». Ea spune că era folosită la treburile casnice şi că soţul o poreclise «moartea în vacanţ㻓, mai notează tabloidul. 

frumusete pe muchie de cutit daily mail

„M-am simţit bătrână şi urâtă şi eram urâtă, iar oamenii obişnuiau să mă evite când mă întâlneau. Nu voiam să merg în vizite pentru că nu puteam mânca altceva în afară de supă, iar soţul meu îmi spunea în mod constant că sunt bătrână şi nefolositoare şi asta nu mă ajuta“, declara în urmă cu cinci ani Gabriela Ionescu, în cadrul show-ului de la Pro TV prezentat de Victor Slav.

Recent, femeia a fost invitata lui Cătălin Măruţă şi a povestit cum viaţa ei s-a schimbat radical în urma ajutorului primit în emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit“. 

image

Gabriela Ionescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă 

„Mă simt excelent, sunt fericită, împlinită şi cu o altă viaţă. Mă simt foarte OK cu viaţa pe care o duc acum, am prieteni noi şi oameni buni lângă mine. Înainte trăiam cu principiul că poţi iubi un om pentru sufletul lui nu pentru frumuseţe, d-asta m-am măritat a doua oara când arătam cum arătam“, a spus ea la Pro TV.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite