Povestea Raniei, înainte de a deveni Regina Iordaniei. Ducea o viaţă normală şi lucra la Apple

Povestea Raniei, înainte de a deveni Regina Iordaniei. Ducea o viaţă normală şi lucra la Apple

Regina Iordaniei a lucrat la Apple. (Foto: Colaj)

Acum este Regina Iordaniei, fiind căsătorită cu Abdullah al II-lea. Însă, înainte să-şi întâlnească iubirea vieţii ei, Rania era o tânără obişnuită, angajata ca director de marketing al companiei Apple. Rania Al-Yassin s-a născut pe 31 august 1970, avându-i ca părinţi pe Faisal Sedki al-Yassin, de profesie medic pediatru, şi pe Ilham Yasmin, casnică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rania era copilul mijlociu al familiei, având o soră mai mare, pe nume Dina, şi un frate mai mic, Magdi.

Prima paşi în ale educaţiei au fost făcuţi la o şcoală privată din Jabriya, Kuwait, numită ”New English School”. În 1987, însă, când a început educaţia universitară, Rania a plecat către Cairo, Egipt, unde a fost acceptată ca studentă a Universităţii Americane, pentru a studia afacereri şi ştiinţa calculatoarelor.

Patru ani mai târziu, Rania absolvea facultatea şi-şi lua diploma în administrarea afacerilor. Ulterior, viitoarea regină avea să facă un masterat în Geneva, la ”The School of Business Administration”, pentru a obţine o specializare în managementul afacerilor. În 1991, Rania s-a stabilit în Amman, unde a lucrat, pentru o scurtă perioadă, la Citibank, dar şi Apple. Inc., în calitate de director de marketing.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: