Povestea neştiută a lui Gheorghe Visu: „Am fost băiat sărac până în 2007“

Povestea neştiută a lui Gheorghe Visu: „Am fost băiat sărac
până în 2007“

Gheorghe Visu

După era State de România, actorul a revenit în film cu rolul din Câini, iar acum cu cel din Moromeţii 2. Este singurul personaj nou în Moromeţii 2 - Dimir, cel interpretat de Gheorghe Visu, care s-a alăturat unei distribuţii extraordinare de actori ce au trebuit, însă, să înlocuiască numele mari din primul Moromeţii.

Filmul eveniment în cinematografia românească regizat de Stere Gulea (care a luat la TIFF Premiul Publicului drept cel mai popular film din Secţiunea Zilele Filmului Românesc) a fost ocazia perfectă pentru a rememora cariera specială a lui Gheorghe Visu, actorul care pe 2 iulie a împlinit 68 de ani.

 Acum vreo 2-3 ani spuneaţi că aţi învăţat multe de la regizorii cu care aţi lucrat, dar şi de la cei cu care n-aţi lucrat, precum Stere Gulea. Şi iată că s-a întâmplat să lucraţi.

Gheorghe Visu Da, am zis atunci aşa pentru că mă întâlnisem cu Stere la nişte festivaluri, pentru că îl auzisem vorbind despre film.

Citeşte AICI tot interviul cu Gheorghe Visu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: