Povestea de iubire dintre Gisele Bundchen şi Tom Brady. El joacă într-o echipă de fotbal, iar ea în echipa Îngerilor Victoria' Secret

Povestea de iubire dintre Gisele Bundchen şi Tom Brady. El joacă 
într-o echipă de fotbal, iar ea în echipa Îngerilor Victoria' Secret

Gisele Bundchen a ştiut de la început căTom Brady ete alesul ( Foto Getty Images)

El joacă la echipa de fotbal american New England Patriots. Ea a jucat în echipa Îngerilor Victoria’s Secret. Dar împreună joacă la o echipă mult mai importantă: cea a familiei lor unite, în ciuda mai multor încercări.

Thomas Edward Patrick Brady Jr. şi Gisele Caroline Bündchen s-au cunoscut în decembrie 2006, printr-un prieten comun care... i-a convocat la un blind date. „Am ştiut de la început că el este alesul, de cum l-am văzut“, a povestit ulterior Gisele pentru Vanity Fair. „Când mi-a zâmbit, m-am gândit: «Doamne, nu am mai văzut niciodată un zâmbet atât de carismatic». Iar din acel moment, nu am încetat să vorbim.“ Însă lucrurile nu au decurs chiar lin între ei la început. Tom tocmai încheiase o relaţie cu actriţa Bridget Moynahan, iar la două luni după ce Gisele a intrat în viaţa lui, sportivul a aflat că Bridget era însărcinată cu el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: