Povestea impresionantă a actriţei Rosamund Pike, câştigătoare la Globurile de Aur 2021: a fost respinsă de toate facultăţile de Actorie la care s-a înscris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rosamund Pike a fost desemnată Cea mai bună actriţă de comedie FOTO Profimedia
Rosamund Pike a fost desemnată Cea mai bună actriţă de comedie FOTO Profimedia

Rosamund Pike a câştigat un Glob de Aur pentru rolul pe care l-a făcut în pelicula "I Care A Lot", lucru care a surprins-o chiar şi pe ea, având în vedere că a învins, la categoria Cea mai bună actriţă, staruri hollywoodiene precum Michelle Pfeiffer, Kate Hudson, Maria Bakalova şi Anya Taylor-Joy. Vedeta britanică are o poveste fascinantă de viaţă.

Acesta este primul Glob de Aur câştigat de Rosamund şi a treia sa nominalizare, însă proaspăta câştigătoare era cât pe ce să nu devină actriţă, nefiind acceptată la niciuna dintre facultăţile de Actorie la care se înscrisese.

Pike este o actriţă britanică de succes, care şi-a început cariera în teatru şi a devenit ulterior un star de cinema în toată puterea cuvântului. Nu este clar dacă succesul ei a întârziat din cauza numelui (Pike - ştiucă, n.r.) sau din alte motive, cert este că actriţa a muncit foarte mult pentru a-şi transforma visul în realitate.

Citeşte aici povestea impresionantă a actriţei Rosamund Pike.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite