Povestea echipamentului pe un picior purtat de Serena Williams: ce superstiţie are sportiva

Povestea echipamentului pe un picior purtat de Serena Williams: ce superstiţie are sportiva

Serena Williams la Australian Open

Serena Williams (39 de ani) a purtat în meciul împotriva Simonei Halep un costum inedit, asimetric. Este acelaşi design al echipamentului cu care a şi început la Australian Open. Ce poveste are acesta?

Ştiri pe aceeaşi temă

Mulţi au crezut că Simona Halep va ieşi învingătoare la fel ca la Wimbledon, când a câştigat meciul împotriva Serenei Williams. Nu a fost aşa şi jucătoarea de 39 de ani s-a impus în două seturi. Serena Williams a început mai bine meciul şi s-a distanţat rapid la 2-0, însă Simona a recuperat. Ulterior, Serena Williams a mai reuşit un break, iar numărul doi mondial nu a mai avut puterea să revină şi a pierdut primul act, scor 3-6. Setul doi a început siferit, cu o altă Simona Halep pe teren. Jucătoarea noastră a condus cu 2-0 şi 3-1. Din păcate pentru Simona Halep, Serena Williams a revenit şi a câştigat cinci game-uri consecutive şi şi-a adjudecat şi actul secund cu acelaşi scor, 6-3.

Serena ne-a obişnuit cu apariţiile ei aparte pe terenul de tenis. De data aceasta, a ales un costum mulat pe un picior cu care a apărut în prima zi a turneului la Melbourne, pe 8 februarie - şi cu care am revăzut-o şi acum, în meciul contra lui Halep. Serena a dezvăluit că acest costum are şi o poveste - el reprezintă un tribut adus atletei americane Florence Griffith Joyner, cunoscută ca Flo-Jo, considerată cea mai rapidă femeie din toate timpurile. 

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările