Plăcerile lui Bill Cosby: primea şase femei pe săptămână la studio pentru a le oferi „o şansă de a reuşi în actorie“

Plăcerile lui Bill Cosby: primea şase femei pe săptămână la studio pentru a le oferi „o şansă de a reuşi în actorie“

Aproximativ 40 de femei l-au acuzat de abuz sexual pe Bill Cosby FOTO AP

Noi dezăvăluiri despre plăcerile lui Bill Cosby (78 de ani) au fost date presei de peste Ocean în cadrul cazurilor de presupus viol în care este implicat. Actorul a recunoscut că primea mai multe femei în studioul săul în timpul unei săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosby oferea „şansa“ reuşitei în actorie 

Bill Cosby primea în studioul său TV până la „şase femei pe săptămână“, trimise de o agenţie, arată ultimele noutăţi în ceea ce priveşte dezvăluirile despre trecutul de presupus violator al vedetei. De altfel, însuşi Cosby ar fi făcut această afirmaţie în cadrul unei mărturii într-un dosar civil anterior, arată „The Sun“.

În prezent, actorul se confruntă cu trei capete de acuzare privind asaltul şi abuzul sexual asupra unei foste jucătoare de baschet, Andrea Constand, la conacul său, în 2004. Acelaşi Cosby i-ar fi oferit droguri şi ar fi agresat-o pe când jucătoare ar fi avut 31 de ani.

Dar, în mărturiile făcute între 2005 şi 2006 în cazul menţionat, Cosby s-ar fi referit şi la alte femei, susţinând că tinere actriţe în cautare de glorie erau trimise de o agenţie la studioul său, pentru a li se oferi şansa de a reuşi, dar şi „mese foarte, foarte bune“ înainte de partide de sex cu actorul. Printre acele actriţe s-ar fi numărat şi una în vârstă de 17 ani. Cosby mai spune în mărturia lui că ar fi plătit serviile oferite de femei prin intermediul agenţilor, cu scopul de a ţine legătura departe de ochii curioşilor. Acuzaţiile din cazul Andrea Constand au fost negate de comediant, acesta insistând că actul sexual dintre ei a fost consensual. 

Cosby a cerut tratament preferenţial 

Dezvăluirile vin în contextul în care o propunere pentru oprirea unei audieri preliminare în cazul unei alte agresiuni sexuale a fost refuzată de Curtea Supremă din Pennsylvania. „Inculpatul nu are nevoie şi nu are dreptul la tratament preferenaţial fără un precedent“, a declarat procurorul Kevin Steele. Respingerea propunerii a venit chiar în timp ce depoziţiile lui Cosby din 2005 şi 2006 au fost date presei. În mărturii, Cosby spune că a oferit sedative (Quaaludes) unei tinere în vârstă de 19 ani pe care a întâlnit-o în Las Vegas în 1976, dar şi unei alteia pe care a întâlnit-o în anul 2000. 

FOTO GettyImages/Guliver 

Cariera lui Cosby, compromisă 

Bill Cosby, celebru pentru personajul său supranumit „America's Dad“ (n.r. - Tatăl Americii), doctorul Cliff Huxtable din serialul de comedie de succes „Cosby Show“, nu a fost niciodată acuzat sau anchetat în mod oficial referitor la vreuna dintre acuzaţiile de abuz.

NBC şi Netflix au renunţat la o serie de proiecte cu Bill Cosby după apariţia acuzaţiilor, în luna noiembrie 2014. Turneul de stand-up comedy al actorului, în cadrul căruia mai multe spectacole au fost anulate, a fost, de asemenea, afectat.

Bill Cosby a recunoscut, într-o declaraţie acordată în instanţă, în 2005, că a drogat o femeie pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea, însă starul american a precizat că aceasta a fost de acord să ia respectivele sedative.

Declaraţia respectivă a fost făcută de Bill Cosby într-un proces care i-a fost intentat de o femeie, care l-a acuzat de abuz sexual. Cazul a fost însă închis, după ce respectiva femeie şi-a retras acuzaţiile, pentru o sumă a cărei valoare nu a fost făcută publică, potrivit bbc.com.

O asociaţie americană care militează pentru prevenirea agresiunilor sexuale, denumită PAVE, a adunat până în prezent peste 10.700 de semnături în cadrul unei petiţii care solicită Casei Albe să retragă Medalia Prezidenţială a Libertăţii - cea mai înaltă distincţie civilă americană - ce a fost decernată actorului Bill Cosby în anul 2002.

Aproximativ 40 de femei l-au acuzat de abuz sexual pe Bill Cosby a negat toate acuzaţiile de agresiune sexuală care i-au fost aduse, multe dintre ele datând de zeci de ani şi fiind fapte prescrise, atât din punct de vedere penal, cât şi civil.

Bill Cosby se află în atenţia presei americane de când un alt actor, Hannibal Buress, a spus că starul american este „un violator“, în timpul unui spectacol, în octombrie 2014, în Philadelphia, oraşul natal al lui Cosby. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: