Pink a pozat nud pentru o campanie PETA împotriva blănurilor

Pink a pozat nud pentru o campanie PETA împotriva blănurilor

Pink s-a alăturat şi în trecut campaniilor demarate de PETA FOTO Getty Images

Cântăreaţa americană Pink, în vârstă de 35 de ani, a pozat nud pentru o campanie a organizaţiei People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), imaginea fiind imprimată pe un afiş de 27 de metri lăţime, care a fost dezvelit în Times Square din New York, scrie „Daily Mail“.

Fotografia alb-negru, în care Pink râde şi îşi lasă la vedere impresionanta colecţie de tatuaje, a fost făcută de Ruven Afanador şi conţine mesajul „Mai degrabă m-aş dezbrăca decât să port blănuri. Simte-te bine în propria piele şi lasă animalele să şi-o păstreze pe a lor.“
 
Cântăreaţa, o cunoscută activistă pentru protecţia animalelor, a declarat că acestea sunt cele mai pure spirite din lume: „Animalele nu se prefac şi nu-şi ascund sentimentele şi sunt cele mai loiale creaturi de pe Pământ.“
 
Totuşi, artista a recunoscut că în trecut a purtat de câteva ori blănuri, însă a dat asigurări că a devenit mai înţeleaptă şi a tras un semnal de alarmă cu privire la cruzimile îndurate de animale. 

Imaginea campaniei anti-blănuri a PETA FOTO Ruven Afanador/ Daily Mail/ Peta
 
„Mi-ar plăcea să spun că nu am purtat niciodată blănuri, dar, din nefericire, am trecut printr-o etapă egoistă şi am purtat în câteva ocazii. Dar am devenit mai înţeleaptă, iar acum boicotez blănurile complet. Aş vrea ca toată lumea să fie forţată să înveţe despre ororile prin care trec aceste animale pentru tendinţele din modă. Sper ca persoanele care poartă blănuri să fie muşcate de fund de un animal asemănător celui a cărui blană o poartă pe spinare“, a declarat Pink, citată de „Daily Mail“.
 
Pink s-a alăturat campaniilor organizaţiei PETA şi în trecut, inclusiv când a protestat împotriva cruzimii gigantului KFC împotriva puilor de găină. Printre vedetele feminine care s-au dezbrăcat pentru campania împotriva blănurilor se numără actriţele Olivia Munn, Eva Mendes şi vedeta de televiziune Khloe Kardashian. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările