Pierce Brosnan, omagiu pentru Sean Connery: „Aţi fost cel mai grozav James Bond al meu”

Pierce Brosnan, omagiu pentru Sean Connery: „Aţi fost cel mai grozav James Bond al meu”

Pierce Brosnan FOTO Getty Images

Pierce Brosnan, al cincilea actor care a interpretat rolul James Bond, i-a adus un omagiu lui Sean Connery, cel care a deschis universul agentului 007 şi care a murit, în somn, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 90 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe Instagram, Brosnan a scris sâmbătă seară: „Sir Sean Connery, aţi fost cel mai grozav James Bond al meu, când eram copil şi ca bărbat care a devenit el însuşi James Bond. V-aţi pus o puternică amprentă de splendoare cinematografică ce va dăinui. 

Ne-aţi arătat calea nouă, celor care v-am urmat paşii emblematici. Fiecare bărbat la rându-i vă priveşte cu respect şi admiraţie pe măsură ce am avansat cu propriile interpretări ale rolului”.   

Actorul irlandez a adăugat: „Aţi fost măreţ în toate privinţele, ca actor şi ca bărbat, şi veţi rămâne aşa până la sfârşitul timpului. Aţi fost iubit de lume şi vă va fi simţită lipsa”, potrivit news.ro.

Brosnan a fost al cincilea actor care a interpretat rolul James Bond în franciză. Între 1995 şi 2002, el a condus distribuţia a patru lungmetraje.

Connery a jucat în primele şapte filme din serie, între 1962 şi 1983.

Daniel Craig, starul celor mai recente cinci filme din franciză, l-a numit „unul dintre adevăraţii uriaşi ai cinematografiei”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările