Pharrell a plâns în timpul emisiunii „Oprah Prime“ după ce a vizionat un colaj realizat de fani pentru piesa „Happy“

Pharrell a plâns în timpul emisiunii „Oprah Prime“ după ce a vizionat un colaj realizat de fani pentru piesa „Happy“

De la piesa „Blurred Lines“, până la „Get Lucky“ şi „Happy“, ultimul an a fost unul plin de succese pentru Pharrell Williams FOTO Reuters

Invitat în emisiunea „Oprah Prime“, a divei Oprah Winfrey, Pharrell Willliams a început să plângă după ce a fost copleşit de emoţii. Cântăreţul a vizionat un colaj cu videoclipuri realizate de fanii săi şi inspirate după piesa „Happy“ ca mai apoi să explice ce simte.

Dacă oricine ştie să stârnească emoţii puternice, atunci prezentatoare TV Oprah Winfrey, în cadrul interviurilor sale, a definit această artă. De curând, ea l-a avut invitat pe Pharrell Williams, cântăreţ care şi-au conturat faima şi mai mult cu piesa „Happy“, de pe coloana sonoră a filmului „Despicable Me 2“, nominalizată la Oscar. Astfel, în timpul unei discuţii pentru emisiunea „Oprah Prime“, de pe canalul OWN care aparţine prezentatoarei, Pharrell a izbucnit în lacrimi atunci când a privit un montaj cu videoclipuri create de fanii din întreaga lume şi inspirate din piesa sa, scrie „Variety“.

Câştigător a şapte premii Grammy, Pharrel, care şi-a asortat pălăria semnată de Vivienne Westwood, a fost vizibil emoţionat şi a rămas fără replică timp de câteva secunde, moment în care şi-a acoperit faţa şi a început să plângă. „De ce plâng la Oprah în emisiune?“, a glumit el. „Tocmai ce mă gândeam la bunica ta. Pot să pun pariu că nu şi-a imaginat că lucrurile vor ajunge într-o astfel de fază. Melodia este folosită pentru ceva dincolo de scopul tău personal“, a completat Oprah.

„Am urcat clipul video pe YouTube pe 21 noiembrie, următorul lucru a fost.. boom! Iar noi ne întrebam ce se întâmplă, oamenii începuseră să-şi realizeze propriile videoclipuri, nu mai era cântecul meu. Este copleşitor pentru că îmi place ce fac, iar oamenii au crezut în mine de atât de multă vreme încât am ajuns în acest punct, să pot simt emoţia asta“, a explicat Pharrell ce a simţit. „Am înţeles. Chiar am înţeles“, i-a spus Winfrey.

De la piesa „Blurred Lines“, până la „Get Lucky“ şi „Happy“, ultimul an a fost unul plin de succese pentru Pharrell Williams. Greutatea emoţională a interviului a apăsat pe umerii cântăreţului, mai ales după ce Oprah a pavat calea spre acest moment cu fotografii cu el din tinereţe.

Recent, Pharrell Williams a lansat o colecţie de tricouri inspirate de cântecul „Happy“, în parteneriat cu brandul de îmbrăcăminte Peace Love World. Tricourile din această colecţie au culoarea neagră şi sunt imprimate cu o imagine cu celebra pălărie cafenie de fetru purtată de Pharrell şi creată de Vivienne Westwood. Totodată, cântăreţul american a anunţat că va colabora şi cu brandul Comme des Garcons, pentru lansarea unei linii de parfumuri, dar şi cu marca Uniqlo, pentru o colecţie de tricouri şi şepci.

Pharrell Williams este producător, interpret şi compozitor şi a devenit cunoscut odată cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte şi Chad Hugo. El este şi solistul şi toboşarul grupului N.E.R.D., pe care l-a înfiinţat alături de Chad Hugo şi prietenul său din copilărie Shay Haley. Pharrell Williams s-a remarcat şi prin colaborările sale cu alţi artişti celebri, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk şi Robin Thicke.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: