Perete din sani pentru cumparatorii de sutiene

O olandeza a inventat un perete acoperit de sani falsi pentru a facilita misiunea barbatilor care doresc sa cumpere sutiene pentru sotiile sau iubitele lor. "Barbatii au de obicei memorie


O olandeza a inventat un perete acoperit de sani falsi pentru a facilita misiunea barbatilor care doresc sa cumpere sutiene pentru sotiile sau iubitele lor. "Barbatii au de obicei memorie selectiva. Stiu totul despre masina lor, dar par sa uite mereu care este marimea de sutien pe care o poarta sotia. Atunci cand incearca sa cumpere un sutien sexy pentru sotia sau iubita lor, de cele mai multe ori ei arata cu degetul spre o alta femeie din magazin sau, atunci cand sunt intrebati care este marimea, ei raspund: cam cat incape in mana", a decarat Wendy Rameckers. Peretele consta in mai multe randuri de sani din silicon, de toate marimile. Privindui si atingandu-i, barbatii pot, de acum inainte, sa cumpere sutienul perfect pentru alesele inimii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: