Pepe divorţează după 8 ani de căsnicie. „Ea a hotărât să pună capăt“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pepe a făcut, luni seară, un anunţ în care a relatat ce se întâmplă cu viaţa sa personală. Celebrul artist a postat pe Youtube un clip video în care şi-a anunţat fanii că divorţează de Raluca Pastramă, după 8 ani de căsnicie.

Raluca a hotărât să pună capăt căsniciei, după cum relatează artistul, care a precizat că din punctul lui de vedere nu există niciun motiv major de divorţ.

Pepe divorţează de Raluca Pastramă, femeia alături de care a avut o căsnicie de 8 ani şi împreună cu care are doi copii.

Cei doi nu mai locuiesc împreună de peste două săptămâni şi vor păstra o relaţie civilizată de dragul copiilor, încheind relaţia la notar de comun acord, relatează Click.ro. 

”Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca”, a relatat Pepe pe canalul său de Youtube.

Este al doilea divorţ al artistului, după ce în 2011 s-a despărţit de Oana Zăvoranu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite