Penelope Cruz şi Javier Bardem aşteaptă al doilea copil

Penelope
Cruz şi Javier Bardem aşteaptă al doilea copil

Cruz şi Bardem au o relaţie de dragoste din 2007 şi s-au căsătorit trei ani mai târziu. FOTO EPA

Interpreta Annei din pelicula „Din dragoste pentru Roma“ şi ticălosul din „Coordonata 007: Skyfall“ vor deveni părinţi pentru a doua oară. Potrivit Reuters, sarcina Penelopei Cruz are aproximativ trei luni.

Apropiaţii cuplului au confirmat fericitul eveniment, însă purtătorii lor de cuvânt nu au vrut să comenteze această veste. Cruz (38 de ani) şi Bardem (43 de ani) s-au căsătorit în 2010, iar un an mai târziu, în ianuarie, familia lor s-a mărit cu un nou membru, micuţul Leo.

Amândoi sunt câştigători ai premiului Oscar, Cruz pentru rolul din comedia  „Vicky Cristina Barcelona“ a lui Woody Allen (2008), iar Bardem, pentru drama „Nu există ţară pentru bătrâni“ (2007).

Recent, viitoarea mămică a debutat şi în muzică, odată cu „Decirnos Adiós“, o colaborare cu Miguel Bosé. Piesa este inclusă pe ultimul album al artistului, „Papitwo, ce a câştigat premiul Latin Grammy. Cuplul de la Hollywood va juca în pelicula „The Counselor“, regizată de Ridley Scott, ce va apărea în luna noiembrie a acestui an.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările