Penélope Cruz, despre prima scenă nud: „După filmări am început să plâng“. Actriţa a realizat şi un pictorial sexy, în care apare parţial goală FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa de origine spaniolă Penélope Cruz (43 de ani) a realizat un pictorial sexy pentru revista „Esquire“ şi a dezvăluit că a fost de-a dreptul îngrozită de prima ei scenă nud, filmată la vârsta de 18 ani.

Penélope Cruz a realizat un pictorial sexy, pozând inclusiv nud, pentru numărul din noiembrie al revistei „Esquire“, pe a cărei copertă apare parţial goală. 

Actriţa a acordat şi un amplu interviu în care vorbeşte despre prima scenă nud din cariera sa, filmată pentru drama cu accente comice „Jamón Jamón“ (1992), în care a jucat pentru prima dată alături de cel ce avea să-i devină soţ, actorul Javier Bardem. Penélope Cruz a mărturisit că a plâns după ce a terminat scena respectivă şi s-a temut că nu va mai primi niciun rol. 

„M-am gândit: «Este un personaj, iar scenariul este foarte bun». Sigur că nu aşteptam cu nerăbdare să filmez acele scene, dar am făcut-o. Toată lumea de pe platouri a fost foarte respectuoasă cu mine, toţi erau conştienţi de faptul că aveam doar 18 ani. Îmi amintesc ultima zi de filmări, am început să plâng şi-mi spuneam: «Ce mă fac dacă nu voi mai face niciun film?». Sentimentul acela a fost devastator“, a povestit actriţa pentru Esquire citată de Daily Mail.

image

   

image

   

Declaraţia vine după ce recent Penélope Cruz a recunoscut într-un alt interviu, pentru revista „Interview“, că a trecut printr-o schimbare profundă după ce a născut prima dată, în urmă cu şapte ani, însă acum spune că nu-i mai pasă ce cred oamenii despre ea şi despre felul în care arată. 

Cruz a vorbit şi despre prietenia strânsă pe care o are cu actriţa americană Gwyneth Paltrow, după ce au jucat împreună în „The Good Night“, din 2007. „Am început să vorbim despre cele mai ascunse secrete ale noastre de parcă ne ştiam de 20 de ani. Şi chiar dacă locuim atât de departe una de cealaltă şi nu petrecem suficient de mult timp împreună, când ne vedem ne simţim de parcă nu ne-am mai văzut de ziua trecută. Iar când găteşte, mă simt de parcă mănânc în cel mai bun restaurant din lume“, a declarat Cruz. 

Luna viitoare, actriţa va putea fi văzută în „Murder On The Orient Express“, adaptarea romanului poliţist semnat de Agatha Christie, iar în prezent apare în filmul „Loving Pablo“, în care joacă alături de soţul ei.

penelope cruz şi javier bardem

Javier Bardem şi Penélope Cruz sunt primii actori spanioli care au fost recompensaţi cu Oscar FOTO Guliver/Getty Images

Penélope Cruz şi Javier Bardem (48 de ani), care au o relaţie din anul 2007, s-au căsătorit în 2010 şi au împreună doi copii – un băiat în vârstă de şase ani şi o fată în vârstă de patru ani. 

Penélope Cruz, cunoscută drept muza regizorului spaniol Pedro Almodovar, a devenit celebră cu rolul din filmul „Totul despre mama mea“, pe care mentorul său l-a lansat în 1999. Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar, pentru rolul secundar din „Vicky Cristina Barcelona“ (2009), şi care a primit o stea pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Penélope Cruz a mai fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din „Volver“, tot sub semnătura lui Almodovar, dar şi în 2010, pentru interpretarea din musicalul „Nine“. Printre filmele în care a mai jucat se numără „Belle Epoque“ (1992), „Deschide ochii“ (1997), „Femeia mereu deasupra“ (2000), „Vanilla Sky – Deschide ochii“ (2001) şi „Nu te mişca“ (2004). 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite