Pavel Bartoş a devenit tătic pentru a treia oară

Pavel Bartoş a devenit
tătic pentru a treia oară

Pavel Bartoş şi soţia sa, Anca, au devenit părinţi pentru a treia oară

Actorul Pavel Bartoş, unul dintre prezentatorii show-ului „Românii au talent“, de la Pro TV, a devenit tătic pentru a treia oară. Soţia sa, Anca, a născut noaptea trecută o fetiţă perfect sănătoasă, de trei kilograme.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Anca se simte foarte bine, a născut destul de repede, totul este cât se poate de bine! „Pe cea mică o va chemă Sofia“, a declarat actorul.

Pavel Bartoş mai are două fetiţe, Eva, în  vârstă de 10, şi Rita, în vârstă de 6 ani, care au ales numele surorii lor. Angrenat în multe proiecte profesionale, atât televiziune, cât şi în teatru, actorul a mărturisit într-un interviu pentru „Adevărul“ că echilibrul său vine de la familie.

„Eu am un mare noroc, unul enorm. E soţia mea, Anca. De fapt, soţia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu fiicele noastre, pentru că eu am fost plecat multă vreme, a ştiut să le educe, a întreţinut foarte frumos această familie“, declara actorul.

 

                

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: