Paul Walker i-a lăsat întreaga avere fiicei sale în vârstă de 15 ani

Paul Walker i-a lăsat întreaga avere fiicei sale în vârstă de 15 ani

Paul Walker i-a lăsat întreaga avere fiicei lui în vârstă de 15 ani FOTO Reuters

Paul Walker şi-a lăsat întreaga avere în mâinile fiicei sale în vârstă de 15 ani, Meadow Walker, după cum informează revista „People“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Averea starului francizei „Furios şi iute/ Fast and Furious“, care a murit în noiembrie anul trecut, într-un tragic accident de maşină, se ridică la 25 de milioane de dolari, după cum arată testamentul actorului, document obţinut de revista „People“.
 
Cu toate acestea, potrivit documentelor, moştenirea nu este lipsită de situaţii complicate. Astfel, tatăl lui Walker, care este executorul testamentului, a cerut judecătoriei să o numească pe mama regretatului actor, Cheryl Walker, tutorele legal al tinerei Meadow Walker. Situaţia este cu atât mai complicată cu cât, în prezent, Meadow locuieşte cu mama ei, Rebecca Soteros. 
 
Potrivit cerinţelor lui Paul Walker, tatăl acestuia a cerut ca mama artistului să fie numită şi administrator al averii starului.
 
Paul Walker, alături de fiica sa, care şi-a petrecut primii 14 ani din viaţă alături de mama ei, înainte de a se muta cu actorul FOTO Daily Mail/ xposurephotos.com
 
„El (Paul Walker, n.r.) mi-a spus de curând că este foarte fericit“, a declarat un prieten apropiat al starului, Brandon Birtell, la scurt timp după moartea acestuia. „Asta se datora mai ales relaţiei pe care o avea cu fiica sa şi datorită liniştii pe care aceasta i-a adus-o în viaţă“, a mai declarata Birtell pentru „People“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: