Moartea lui Paul Walker: copilul şoferului a încercat să-şi scoată tatăl din maşina încă în flăcări, după accident

O cameră de supraveghere a filmat momentul în care maşina lui Paul Walker a explodat

Noi informaţii privind moartea lui Paul Walker şi a prietenului său, pilotul Roger Rodas, care se afla la volanul maşinii în care şi-au găsit amândoi sfârşitul, au ieşit la suprafaţă. Potrivit unui martor ocular, fiul lui Rodas (8 ani) a ajuns la locul accidentului şi, cuprins de disperare, a încercat să-şi scoată tatăl din fiarele contosionate, chiar înainte de stingerea completă a flăcărilor ce cuprinseseră maşina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paul Walker a murit, sâmbătă, alături de prietenul şi partenerul său de afaceri, pilotul de Formula 1 Roger Rodas, în urma unui accident auto produs în Santa Clarita, la nord de oraşul Los Angeles (SUA). Rodas a pierdut controlul autoturismului Porsche Carrera GT, care a ieşit de pe carosabil şi a fost cuprins de flăcări. 

 

Fiul în vârstă de doar opt ani al lui Roger Rodas a fost unul dintre primii sosiţi la locul accidentului. Chiar dacă flăcările rezultate în urma exploziei nu fuseseră complet stinse, fiul lui Rodas a fugit spre autoturism şi a încercat să-şi scoată tatăl dintre fiarele maşinii.

 

Fiul lui a fugit către maşină şi a încercat să-şi ajute tatăl să iasă, dar nu se mai putea face nimic“, a declarat Jim Torp, martor ocular, informează „The Daily Mail”.


De asemenea, site-ul TMZ informează că printre primii sosiţi la locul accidentului s-a numărat şi Nute, prieten din copilărie al actorului Paul Walker. Nute a încercat, cu ajutorul unui extinctor, să stingă flăcările.

 

Colegul şi prietenul actorului, Tyrese Gibson a izbucnit în lacrimi când a ajuns la locul accidentului FOTO Daily Mail


Vestea morţii lui Paul Walker (foto dreapta) a şocat şi îndurerat lumea Hollywood-ului. Rapperul şi fostul coleg de filmări Tyrese Gibson a izbucnit în lacrimi în momentul în care a ajuns la locul accidentului, la mai puţin de 24 de ore de la tragicul eveniment. Acesta a lăsat două flori şi a luat cu el câteva rămăşiţe din locul în care prietenul lui şi-a găsit sfârşitul. Mai târziu, acesta a postat o fotografie cu rămăşiţele însoţită de mesajul: „Voi păstra pentru totdeauna energia ta. Paul este inima acestei francize şi vom vedea că prezenţa lui va fi simţită pentru totdeauna“.

 

Imaginea postată de Tyresse Gibson FOTO Daily Mail

 

Producţia „Fast and Furious 7” a fost amânată

 

Reprezentanţii companiei Universal, echipa din spatele francizei „Fast and Furious/ Furios şi Iute“, au anunţat că filmările pentru cea de-a şaptea serie sunt „amânate pentru o perioadă nedefinită“, informează „The Hollywood Reporter“.

 

Actorul american Paul Walker se afla în mijlocul filmărilor pentru cea de-a şaptea parte a seriei „Fast and Furious“. Echipa urma să se întoarcă pe platourile de filmare săptămâna aceasta, dar, în urma unei şedinţe, producătorii au stabilit să amâne producţia atât din respect pentru Paul, cât şi pentru că nu ştiu ce vor face în continuare cu personajul Brian O'Connor.

 

 

Două filme cu Paul Walker urmează să fie lansate: „Hours“, o dramă despre uraganul Katrina, a cărui lansare este programată pentru această lună, şi „Brick Mansions“, aflat acum în post-producţie.

Cu toate acestea, reprezentanţii Universal au asigurat fanii că filmul va fi terminat după ce vor lua o decizie cu privire la personajul interpretat de Paul, având în vedere că actorul a filmat o bună bucată din cea de-a şaptea parte a filmului.

 

Membrii Universal au inima frântă. Paul a fost cu adevărat unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi membri ai familiei noastre, iar această pierdere este devastatoare pentru noi, pentru toţi cei implicaţi în proiectul «Fast and Furious», dar şi pentru fanii lui. Profunde şi sincere condoleanţe familiei lui Paul“, a declarat un purtător de cuvânt al studiourilor Universal, după cum notează „Hollywood Reporter“.

 

Autoturismul în care Paul Walker şi Roger Roadas se aflau a fost distrus aproape în întregime FOTO Daily Mail

 

Pe lângă viitorul incert al peliculei, Dana Bee, medicul legist care se ocupă de acest caz, a declarat, pentru TMZ, că şi autopsia va fi amânată pentru că trupul lui Paul Walker, dar şi al partenerului şi prietenului său, Roger Roads, pilot de Formula 1, nu pot fi identificate din cauza arsurilor grave.

 

Paul Walker (stânga), alături de prietenul şi partenerul său de afaceri, Roger Roadas FOTO Daily Mail

 

După ce moartea actorului a fost confirmată de către echipa acestuia, mai multe mesaje ale lui Meadow Walker, fiica de 15 ani a artistului, au fost publicate pe o pagină publică de Facebook. Persoane apropiate lui Paul au declarat, însă, că acea pagină nu este deţinută de către fiica actorului şi au luat măsuri imediate pentru a închide contul respectiv.

 

 

Actorul, alături de Meadow Walker (dreapta), fiica sa în vârstă de 15 ani FOTO Daily Mail

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările