Paul Simon şi soţia sa au fost arestaţi pentru tulburarea ordinii publice

Paul Simon şi soţia sa au fost arestaţi pentru tulburarea ordinii publice

Paul Simon (dreapta) a devenit celebru pe plan internaţional în calitate de membru al duoului folk Simon and Garfunkel FOTO AFP

Cântăreţul american Paul Simon şi soţia sa, Edie Brickell, au fost arestaţi şi acuzaţi de tulburarea ordinii publice, a anunţat poliţia din New Canaan, un oraş din statul american Connecticut.

Poliţia a fost chemată sâmbătă seară, în jurul orei locale 20:00, la locuinţa cuplului, în urma unei dispute conjugale, potrivit publicaţiei „The New Canaan Advertiser“, informează bbc.co.uk.

Muzicianul şi soţia sa, care sunt căsătoriţi de peste 20 de ani, vor apărea în faţa Tribunalului Superior din Norwalk în cursul zilei de luni.

Paul Simon, în vârstă de 72 de ani, a devenit celebru pe plan internaţional în calitate de membru al duoului folk Simon and Garfunkel.

Edie Brickell, în vârstă de 48 de ani, a fost solista grupului Edie Brickell & New Bohemians.

Colaborarea de şase ani dintre Paul Simon şi Art Garfunkel, din 1964 până în 1970, a ajutat duoul Simon & Garfunkel să lanseze o serie de hituri, precum „Mrs. Robinson, Sound of Silence“, „El condor pasa“ şi „America“. Neînţelegeri personale au dus la despărţirea grupului în 1970. Cei doi muzicieni au urmat cariere solo, reunindu-se foarte rar, pentru câteva concerte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: