Patriarhia a anunţat când şi unde va fi înmormântată Stela Popescu

Patriarhia a anunţat când şi unde va fi înmormântată Stela Popescu

Stela Popescu.Sfârşit

Trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu va rămâne la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti până duminică, la ora 10.00, urmând să fie depus, la ora 11.00, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00, au anunţat, sâmbătă, Patriarhia Română.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă, actriţa urma să fie dusă la Mănăstirea Cernica sâmbătă, dar planul a fost modificat, întrucât capela se află în renovare.

Actriţa Stela Popescu a murit, joi, cu o lună înainte să împlinească 82 de ani. La ora 15.00, un echipaj SMURD chemat la locuinţa ei din Bucureşti a constatat decesul. Artista a fost găsită fară suflare în holul propriei case de fiica adoptivă, Doina, care a sunat la 112.

Actorul şi regizorul Dan Puican (83 de ani), primul soţ al Stelei Popescu, a mărturisit că actriţa a fost dragostea tinereţii sale şi că au rămas foarte apropiaţi. Mai mult, acesta a dezvăluit că sâmbătă ar fi trebuit să ia masa împreună.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările