Pasiunile neştiute ale celebrei Irina Margareta Nistor. Ce îi lipseşte cu adevărat

Pasiunile neştiute ale celebrei Irina Margareta Nistor. Ce îi lipseşte cu adevărat

FOTO Arhivă

Celebra traducătoare de filme de pe vremea comunismului a început în ultima vreme să joace şi în diverse pelicule şi scurt metraje. Ne-am revăzut cu Irina Margareta Nistor (64 de ani) la vizionarea filmului "Moonfall" şi am aflat noutăţi din cariera ei după ce eram curioşi după ce văzusem o fotografie pe reţelele de socializare cu ea şi Ştefan Iancu din "Vlad".

Una dintre cele mai cunoscute voci din România, putem să o numim chiar şi vocea copilăriei, căci poveştile spune la ceas de seară, la radio, în vremea comunismului, de către Irina Margareta Nistor au rămas în memoria multor generaţii.

Marea actriţă a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre viaţa profesională, pasiuni şi plăceri culturale, într-un interviu de excepţie.

Ce faceţi doamnă, v-am văzut într-o fotografie cu Ştefan Iancu, jucaţi într-un nou film? Despre ce e vorba?

Am jucat într-un scurt metraj care se petrece în anii 1980, filmările au fost făcute în Snagov, într-una din casele lui Nea Nicu de acolo. Acesta este regizat de Christopher Landry.

Ce rol aveţi de această dată?

Am un rol de secretară, la limită, spioană. E un rol scurt, filmul în sine este scurt, fiind scurt metraj. Ştefan e foarte bun, el este traducător, aşa că aştept cu răbdare să-mi traducă pentru că eu, practic, nu înţeleg ce vorbesc americanii acolo.

Citeşte continuarea interviului pe Click!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările