VIDEO Paris, fiica lui Michael Jackson, spitalizată de urgenţă după o tentativă de sinucidere

Paris, fiica lui Michael Jackson, spitalizată de urgenţă după o tentativă de sinucidere

Paris Jackson, fiica cântăreţului Michael Jackson, a fost transportată de urgenţă la spital după o posibilă tentativă de sinucidere, relatează site-ul TMZ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paris, fiica de 15 a fostului star pop Michael Jackson, a fost luată de salvare de la reşedinţa familiei Jackson din Calabasas, miercuri în jurul orei 2 dimineaţa şi a fost transportată la cel mai apropiat spital.

Apelul la numărul de urgenţă 911 a fost făcut la ora 1:27 AM, iar persoana care a telefonat a informat dispecerul că Paris Jackson şi-a tăiat venele de la mână.

În cursul nopţii de marţi, fiica regelui pop a postat pe Twitter nişte mesaje care pot fi interpretate ca reprezentând o tendinţă de suicid. "Mă întreb de ce sunt lacrimile sărate?..." este unul dintre mesaje, iar un altul citează versuri din celebra piesă The Beatles "Yesterday" - "yesterday, all my troubles seemed so far away now it looks as though they're here to stay" (ieri toate necazurile mele erau undeva departe, dar azi se pare că m-au ajuns din urmă).

Surse medicale, citate de TMZ, au declarat că ar putea fi vorba de o "supradoză" şi că pacientul a fost transportat la spital.

Însă bunica adolescentei de 15 ani, Katherine Jackson, a confirmat prin intermediul avocatului familiei că este vorba de o tentativă de sinucidere. „A trecut prin multe lucruri în ultima vreme”, a spus Debbie Rowe, mama fetei, pentru programul de televiziune „Entertainment Tonight”.

„A suferit mult după pierderea tatălui ei. Dar nu ştim exact ce a făcut-o să recurgă acum la acest gest”, a precizat avocatul.

Starea fiicei lui Michael Jackson este în prezent stabilă. „Se va face bine”, a declarat o sursă medicală citată de CNN.

Cei trei adolescenţi şi bunica lor, Katherine Jackson, sunt implicaţi într-un proces de milioane de dolari intentat împotriva companiei AEG Live pe care o fac responsabilă pentru decesul starului Michael Jackson. Paris şi Prince ar urma să depună mărturii în acest proces la sfârşitul lunii iunie.

Michael Jackson, care a murit în 2009 din cauza unei supradoze de anestezice, a fost căsătorit cu Rowe din 1996 până în 1999, cuplul având împreună doi copii: Prince Michel (1997) şi Paris (1998). Mai târziu se năştea al treilea copil al cântăreţului american, Prince Michel II, numit şi Blanket de apropiaţi.După divorţ, Rowe a primit custodia celor trei copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: