Paris Hilton a fost cerută în căsătorie. Cine este logodnicul ei şi cum arată inelul în valoare de două milioane de dolari FOTO

Paris Hilton a fost cerută în căsătorie. Cine este logodnicul ei şi cum arată inelul în valoare de două milioane de dolari FOTO

Paris Hilton a fost cerută în căsătorie FOTO Getty Images

Vedeta americană Paris Hilton (36 de ani) s-a logodit cu actorul Chris Zylka (32 de ani), cunoscut din serialul de televiziune „The Leftovers“, după ce acesta a cerut-o în căsătorie în weekend, în timp ce se aflau la schi în Aspen, Colorado.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi făceau o fotografie pe o pârtie de schi când Chris Zylka s-a aşezat într-un genunchi în faţa vedetei şi a cerut-o în căsătorie oferindu-i un inel mare cu diamant, de 20 de carate, în formă de pară, scrie News.ro. Bijuteria valorează aproximativ două milioane de dolari. 
 
„Am fost atât de surprinsă şi emoţionată. Am spus «Da» imediat. Inelul este splendid şi strălucitor. Este cel mai frumos inel pe care l-am văzut“, a mai spus Paris Hilton.
 
Vedeta americană a postat momentul în care a fost cerută în căsătorie pe contul său de Instagram şi a scris pe Twitter că niciodată nu s-a simţit atât de iubită şi de fericită. Într-un interviu pentru tabloidul People, actorul s-a declarat cel mai norocos bărbat din lume
 
„Paris este cea mai frumoasă şi impresionantă femeie. Mă simt cel mai norocos bărbat din lume“, a spus Zylka pentru People.

FOTO Twitter
 
Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton a adăugat că este extrem de fericită şi simte că trăieşte un basm. 
 
„Sunt atât de entuziasmată să fiu logodită cu iubirea vieţii mele şi cel mai bun prieten al meu. Nu m-am simţit niciodată mai fericită, în siguranţă şi iubită. Este perfect pentru mine din toate punctele de vedere şi mi-a arătat că basmele există cu adevărat“, a spus vedeta pentru People.
 
FOTO Twitter
 
Paris Hilton şi Chris Zylka s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la o petrecere în urma galei Oscar, dar au reluat legătura abia în urmă cu doi ani.
 
În iulie, Zylka, care a mai apărut în producţii precum „10 Things I Hate About You“, „The Secret Circle“, „The Amazing Spider-Man“, „Bloodline“ şi „Twisted“, şi-a tatuat numele vedetei americane pe un braţ, cu font Disney.
 
Paris Hilton şi logodnicul ei, actorul Chris Zylka

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: