Paranghelie cu manelişti de ziua lui Selly. Poliţia a dat amenzi în valoare de 15.000 de lei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vloggerul Selly
Vloggerul Selly

Oamenii legii au aflat despre cheful dat de Selly, la împlinirea celor 20 de ani, la care nu s-a respectat nici urmă de distanţare socială, chiar de pe contul de Instagram al celebrului vlogger.

Petrecerea organizată de vestitul vlogger Selly de ziua lui s-a lăsat cu amenzi din partea poliţiştilor. Oamenii legii au aflat despre cheful dat de Selly, la împlinirea celor 20 de ani, la care nu s-a respectat nici urmă de distanţare socială, chiar de pe contul de Instagram al celebrului vlogger, care a publicat filmuleţe de la paranghelia la care i-au cântat maneliştii Tzancă Urganul şi Costel Biju.

În consecinţă, poliţiştii au dat amenzi în valoare de 15.000 lei pentru petrecerea pe care Selly a organizat-o cu ocazia zilei sale de naştere. Sărbătoritul s-a numărat şi el printre cei sanctionaţi cu o amendă usturătoare. Reprezentanţi ai Poliţiei Ilfov au precizat, într-un comunicat, că s-au încălcat normele de protecţie sanitară impuse în contextul pandemiei, la evenimentul în cauză, scrie Click.

Amenzi de 15.000 lei pentru petrecerea de ziua lui Selly

“Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, la data de 28 februarie a.c., poliţiştii oraşului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în oraşul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecţie sanitară. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat, până la acest moment, proprietarul societăţii, un participant şi organizatorul evenimentului.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecţie individuală”, a precizat Poliţia Ilfov, într-un comunicat remis presei. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite