Pamela Anderson vrea să ajute săracii

Pamela Anderson vrea să ajute săracii

Pamela Anderson (centru)

Pamela Anderson (43 de ani) a declarat că vrea să devină ambasadoare a bunăvoinţei pentru Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU).

Ştiri pe aceeaşi temă

Anderson, care este deja implicată în campanii ale organizaţiei pentru apărarea drepturilor animalelor PETA, a spus că îşi doreşte să fie ambasadoare a bunăvoinţei pentru ONU, deoarece astfel s-ar putea folosi de celebritatea sa pentru a-i ajuta pe cei nevoiaşi.

„Una din aspiraţiile mele, de când am început să lucrez în acest domeniu, a fost să devin ambasadoare a bunăvoinţei pentru ONU. Mereu am crezut că asemenea gesturi sunt un element romantic al vieţii de vedetă, încă de pe vremea lui Audrey Hepburn", a declarat aceasta.

Starul din „Baywatch" a mai subliniat că jurnaliştii care îi iau interviuri n-o întreabă niciodată despre părerea ei în ceea ce priveşte domenii ca politica, arta sau cultura.

„Dacă mi-aş putea lua singură interviu, mi-aş pune întrebările pe care nimeni nu mi le pune, dar va veni şi vremea aceea", a adăugat actriţa.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările