Pamela Anderson susţine că a fost bătută de fostul iubit, fotbalistul Adil Rami: „A fost ca într-o închisoare. E un sociopat“

Pamela Anderson susţine că a fost bătută de fostul iubit, fotbalistul Adil Rami: „A fost ca într-o închisoare. E un sociopat“

Pamela Anderson FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson (51 de ani) îl acuză pe fostul iubit, fotbalistul francez Adil Rami (33 de ani), de violenţă domestică, dezvăluind că a ajuns şi la spital din cauza loviturilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a anunţat recent că s-a despărţit de Adil Rami din cauza infidelităţii, Pamela Anderson îl acuză pe sportiv că a abuzat-o psihic şi fizic şi îl descrie drept „un monstru şi un sociopat“.

Pamela Anderson a publicat pe site-ul său un schimb de mesaje avut cu fosta parteneră a lui Rami în care ambele împărtăşeau traumele suferite în relaţia cu el. Pamela Anderson şi Adil Rami şi-au început relaţia în 2017, iar sportivul a cerut-o de mai multe ori în căsătorie, însă vedeta a refuzat din cauza problemelor pe care le aveau în relaţie.

„Am încercat să-l părăsesc în repetate rânduri. M-a rănit foarte rău – fizic şi mental. Este un narcisist înspăimântător. Era extrem de gelos, paranoic, mi-a alungat prietenii, oamenii cu care colaboram. M-a izolat astfel încât să nu mai pot vorbi cu nimeni. Mă acuza mereu că sunt cu alţi bărbaţi. Nu aveam voie să consum alcool decât în prezenţa lui. A fost ca într-o închisoare, nu am mai trăit niciodată aşa ceva. Uneori era de-a dreptul crud cu mine. Vara trecută m-a tras de păr şi m-a tăvălit pe jos pentru că am încercat să mă despart de el. Mi-a zdrobit ambele mâini, după şase luni m-am dus la spital pentru că mă durea îngrozitor, nici măcar nu puteam să scriu sau să deschid o sticlă cu apă. Am făcut multe injecţii, mi-am revenit, dar m-a rănit din nou“, a povestit Pamela Anderson. 

Vedeta a făcut public şi mesajul pe care l-a primit de la sportiv după ce a anunţat despărţirea de el. În acel txt, Rami recunoaşte că a rănit-o şi spune că regretă acest lucru, cerându-i o nouă şansă. 

Pamela Anderson este cunoscută pentru implicarea în proiecte care condamnă violenţa domestică, după ce chiar ea a fost victimă în prima ei căsnicie, cu bateristul formaţiei Motley Crue, Tommy Lee. Muzicianul a şi fost condamnat la şase luni de închisoare pentru violenţă domestică. Anderson şi Lee au doi copii împreună, Brandon şi Dylan. Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu muzicianul Kid Rock şi cu jucătorul american de poker Rick Salomon. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările