Pamela Anderson sporeşte misterul legat de relaţia cu Julian Assange: „E foarte sexy. Vrea să elibereze lumea, îl iubesc pentru asta“

Pamela Anderson sporeşte misterul legat de relaţia cu Julian Assange: „E foarte sexy. Vrea să elibereze lumea, îl iubesc pentru asta“

Pamela Anderson a fost destul de secretoasă în ceea ce priveşte relaţia cu Julian Assange FOTO Arhivă

Pamela Anderson (49 de ani) a continuat să menţină misterul cu privire la o presupusă relaţie cu ziaristul australian şi fondatorul WikiLeaks Julian Assange (45 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

„Să vedem ce se va întâmpla când va fi liber“ 

Pamela Anderson a sporit misterul unei presupuse poveşti de dragoste cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, într-un interviu pentru un talk-show suedez. Fosta vedetă a serialului „Baywatch“ a spus că a petrecut mai mult timp cu Assange decât cu oricare alt bărbat din viaţa ei, intensificând zvonurile, scrie Reuters.

Presa britanică a scris că Anderson a fost văzută în timp ce mergea la Ambasada Ecuadorului, din Londra, acolo unde Assange s-a refugiat în 2012 pentru a evita extrădarea în Suedia, unde este acuzat că a comis un viol în 2010, fapt de care se declară nevinovat.

Anderson a fost întrebată dacă relaţia cu Assange a fost una romantică şi dacă se întâlnesc în continuare. „Ei, bine, el e reţinut, iar asta complică lucrurile“, a răspuns ea râzând. „Să vedem ce se va întâmpla atunci când va fi liber. Dar am petrecut cu el mai mult timp discutând decât cu oricare alt bărbat, ceea ce e foarte ciudat“, a mai zis ea. De altfel, recent, pe site-ul ei, pamelaandersonfoundation.org, Pamela l-a descris pe Assange ca fiind „unul dintre favoriţii mei“. „Este posibil să fie refugiatul cel mai politizat al timpului nostru. Celebru pentru că este persecutat. Să fii celebru pentru că eşti persecutat nu este o poziţie de putere, ci una de vulnerabilitate. Sunt îngrijorată“, a mai scris ea.

De ce îl iubeşte pe Assange 

„Julian este o fiinţă umană extrem de empatică, îi pasă profund de această lumea. Datorită muncii lui. Şi-a făcut duşmani puternici în câteva ţări, în special în America. Julian încearcă să elibereze lumea prin a o educa. Este o luptă romantică, îl iubesc pentru asta“, a mai specificat vedeta.

Aceeaşi presă britanică a publicat fotografii cu Pamela Anderson în afara ambasadei, într-una dintre poze fiind surpriză cu mâncare pentru Assange. „Oameni care nu ştiau cine e cu adevărat încep să îl cunoască. Într-un anume sens e de ajutor, dar nu vreau să intru în detalii private“, a zis ea. Tot Anderson spune despre Assange că „este foarte sexy“.

Nu este pentru prima dată când presa speculează în privinţa unei relaţii a Pamelei Anderson cu fondatorul WikiLeaks. Intervievată în februarie de postul de radio australian „Kyle and Jackie O“, ea a mărturisit că este apropiată intim de Julian Assange, potrivit madame.lefigaro.fr.

La întrebarea îndrăzneaţă a realizatorului „Te-ai sărutat cu Julian?“, ea a răspuns, jenată: „Nu s-a pus niciodată problema ca această (n.r. - relaţie) să devină romantică. A fost doar o chestiune de unire a forţelor pentru a face ceva important. Dar lucrurile se întâmplă, desigur“.

Atunci când este menţionată o eventuală căsătorie, Pamela Anderson este rapidă: „Este minunat. Întotdeauna am crezut că voi fi o bună Primă Doamnă. Dacă ar trebui să aleg un lider mondial căruia să-i fiu alături, acesta ar fi Julian Assange“.

Fondatorul WikiLeaks acordase şi el un interviu postului de radio australian cu câteva zile înainte, în care a spus că „Pamela este un persoană atractivă şi luminoasă. (...) Nu este deloc proastă - este chiar foarte inteligentă“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: