Pamela Anderson s-a dezbrăcat pentru a promova purtarea pantofilor ecologici: „Frumuseţea nu are vârstă“ FOTO

Pamela Anderson s-a dezbrăcat pentru a promova purtarea pantofilor ecologici: „Frumuseţea nu are vârstă“ FOTO

Pamela Anderson promovează propria linie de încălţăminte ecologică, denumită „Pammie“ FOTO Paper Magazine

Pamela Anderson (48 de ani) s-a dezbrăcat pentru un nou pictorial care are ca scop promovarea unei linii de încălţăminte de tip ecologic. Pamela a demonstrat că, în ciuda vârstei, a păstrat o imagine demnă de invidiat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pamela Anderson a ales să pozeze nud pentru revista „Paper“, cu scopul de a promova o cauză nobilă. Fostul star al serialului „Baywatch“ promovează propria linie de încălţăminte ecologică, denumită „Pammie“, pe care a realizat-o împreună cu designerul Amélie Pichard.

Pamela apare în pictorial nud, cu o perucă de culoare închisă, machiată în stilul anilor 1960 şi cu o serie de pantofi din colecţia sa. Deşi au trecut 20 de ani de când a apărut în „Baywatch”, Pamela demonstrează din nou că este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, aceasta arătând un corp de invidiat chiar şi aproape de vârsta de 50 de ani. Fanii au speculat că Pamela Anderson a vrut să aducă cât mai aproape de imaginea Sophei Loren. 

Pamela Anderson: Ce înseamnă frumuseţea? Orice vârstă! 

Pamela Anderson este cunoscută pentru activismul ei, fiind o vegană convinsă. Actriţei îi place să se drezbrace, dar nu oricum, ci pentru cauze nobile. Este foarte implicată în proiectele ecologice şi luptă pentru apărarea drepturilor animalelor. În interviul acordat revistei Paper, Pamela a declarat: „ Compasiunea e sexy! Îmi place să fiu activistă. Nu îmi place cuvântul celebritate, sincer. Ce înseamnă frumuseţea? Orice vârstă! Frumuseţea nu are vârstă. Mi-e dor de era alb-negru. Oamenii erau mai frumoşi pe atunci (...). Am vrut să contribui în lumea modei, dar să învăţ oamenii că pot fi la modă, dar şi ecologici. Tot ce putem să facem ca oameni consumatori este să căutăm adevărul. Dacă poţi, treci pe o dietă vegană. Dacă nu, măcar mănâncă mai puţină carne“. 

FOTO Paper Magazine 

FOTO Paper Magazine 

FOTO Paper Magazine 

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei“, „Salvamarii/Baywatch“ şi „V.I.P.“. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei „Playboy“. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi. Vedeta are doi copii - Brandon (18 ani) şi Dylan (17 ani) cu fostul ei soţ, cântăreţul Tommy Lee. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: