Pamela Anderson s-a măritat în secret cu mogulul Jon Peters. Fiecare se află la a cincea căsătorie

Pamela Anderson s-a măritat în secret cu mogulul Jon Peters. Fiecare se află la a cincea căsătorie

Pamela Anderson şi noul soţ, Jon Peters FOTO Hollywood Reporter

Pamela Anderson şi mogulul de la Hollywood Jon Peters s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, la Malibu, potrivit The Hollywood Reporter.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casătoria a avut loc luni, 20 ianuarie.

Pamela Anderson, 52 de ani, cunoscută pentru apariţia în serialul "Baywatch", iar Jon Peters, producător de film în vârstă de 74 de ani, cunoscut pentru producţii precum  "Flashdance" şi "A Star Is Born", s-au întâlnit prima dată în urmă cu 30 de ani. S-au revăzut în ultimele luni şi au avut o relaţia discretă.

Căsătoria este a cincea pentru fiecare.

Foştii soţi ai Pamelei Anderson sunt muzicianul Tommy Lee, cu care are doi fii adulţi, Kid Rock şi Rick Salomon, de două ori. Recent, ea a locuit la Marsilia, împreună cu jucătorul de fotbal Adil Rami.

Peters a fost căsătorit cu actriţa Lesley Ann Warren, apoi cu Barbra Streisand, pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare la comedia "For Pete's Sake". A mai fost căsătorit şi cu producătoarea Christine Forsyth-Peters.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările