Pamela Anderson, în România pentru o petrecere exclusivistă

Faimoasa vedetă Playboy Pamela Anderson (43 de ani) va vizita România la 17 septembrie pentru a participa la prima petrecere europeană Playboy Mansion.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pamela Anderson va sta în România timp de trei zile, însă programul ei nu a fost dat încă publicităţii.

Petrecerea, care va avea loc la Palatul Snagov, este prima din Europa realizată cu licenţă Playboy Enterprises şi va avea acelaşi concept ca în Statele Unite. Playboy Mansion Party le este dedicată exclusiv bărbaţilor. Evenimentul de la 17 septembrie, care are ca tematică "Royal Candy" ("Dulciuri regale") deschide o serie de petreceri asemănătoare.

"Este minunat că o asemenea petrecere are loc şi în România. Va fi cu siguranţă un eveniment deosebit şi sunt sigură că va căpăta o regularitate în peisajul entertainment-ului românesc, pentru a deveni, într-o perioadă relativ scurtă de timp, cea mai anticipată petrecere a anului, prin invitaţii săi - vedete şi oameni de afaceri din întreaga lume", declară Oana Roman, Event Ambassador al Playboy Mansion by Mansion Events.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările