UPDATE Pamela Anderson a fost invitată la Arad, însă nu a confirmat prezenţa

UPDATE Pamela Anderson a fost invitată la Arad, însă nu a confirmat prezenţa

Pamela Anderson este aşteptată în România, alături de producătorul Andrea Iervolino FOTO Getty Images

Pamela Anderson nu va participa alături de producătorul italian Andrea Iervolino la Arad, aşa cum s-a relatat iniţial. Actriţa americană ar fi fost însă invitată, însă nu a confirmat prezenţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Potrivit presei locale, Pamela Anderson (50 de ani) a fost invitată la Arad, alături de producătorul italian Andrea Iervolino, care va primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş“, dar actriţa nu a confirmat prezenţa. 
 
De asemenea, vicepreşedintele PNL Arad, Iustin Cionca, a infirmat faptul că Pamela Anderson va fi prezentă la eveniment, printr-o postare pe Facebook: 
 
„Văd că s-a lansat ideea că actriţa Pamela Anderson vine miercuri la Arad, la întâlnirea de la Consiliul Judeţean cu regizorul Andrea Iervolino. Ei bine, adevărul este că Pamela Anderson nu vine, deşi ne-am bucura să avem oaspeţi celebri care ajung la noi, ne cunosc şi apoi ne promovează prin însăşi prezenţa lor. În schimb soseşte sigur Andrea Iervolino, unul dintre cei mai bine cotaţi producători de la Hollywood, care va primi şi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Vasile Goldiş“. 

Ştirea iniţială:
 
Actriţa americană Pamela Anderson (50 de ani) ar urma să ajungă marţi în Arad, unde îl însoţeşte pe producătorul de film italian Andrea Iervolino (29 de ani), căruia îi va fi conferit, miercuri, titlul Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş“ Arad, anunţă News.ro.
 
Cei doi vor sta în oraş trei zile şi se vor întâlni cu studenţii italieni din Arad, alături de care vor fi prezenţi la o proiecţie cinematografică. Pamela Anderson şi producătorul italian fac parte dintr-o delegaţie de 12 persoane şi vor participa la mai multe evenimente publice. 
 
Prezenţa artistei a fost anunţată, dar până luni nu a fost confirmată.

Andrea Iervolino FOTO Getty Images
 
Principalul moment al vizitei va fi miercuri în Palatul Administrativ din Arad, unde Andrea Iervolino va primi titlul Doctor Honoris Causa pentru activitate în domeniul artei şi culturii. 
 
„Propunerea a venit din partea Centrului Cultural Italian de la Arad, care funcţionează sub egida Universităţii din Padova, cea mai veche instituţie de învăţământ superior colaboratoare a noastră. De asemenea, cei peste 300 de studenţi italieni ai universităţii noastre au dorit să aducem acest omagiu domnului Iervolino. Avem studenţi chiar din oraşul italian Cassino, în care s-a născut invitatul nostru“, a declarat, pentru News.ro, rectorul Coralia Cotoraci.
 
Pamela Anderson a mai fost în România în anul 2010, când a participat la o petrecere organizată în scop caritabil de Playboy Mansion, la Palatul Snagov. 
 
Andrea Iervolino (29 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi producători de film din Italia. În 2016, a fost desemnat Producătorul anului pentru filmul „In Dubious Battle“, la Capri Hollywood Film Festival. Iervolino şi Pamela Anderson au mai apărut împreună la festivaluri internaţionale de film şi la diverse evenimente mondene.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: