Pamela Anderson a pozat nud la 48 de ani FOTO

Pamela Anderson a pozat nud la 48 de ani FOTO

Pamela Anderson deţine recordul pentru cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste „Playboy“ FOTO Hepta

Pamela Anderson se poate mândri cu o colecţie impresionantă de nuduri, iar acum, la 48 de ani, starleta canadiană a renunţat din nou la haine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Celebră pentru fotografiile sale incendiare publicate în revista pentru adulţi „Playboy“, dar şi pentru rolul din serialul de televiziune „Baywatch“,  în care alerga pe plajă în faimosul costum de baie roşu, Pamela Anderson a acceptat să pozeze din nou nud. 
 
Starleta a fost fotografiată de celebrul David LaChapelle, iar pictorialul va fi publicat în revista „Flaunt“.
 
În una dintre imagini, Anderson este întinsă pe o bordură, care este acoperită de sclipici, şi este complet goală, cu excepţia unei pereche de cizme galbene cu toc înalt. 
 
Cu toate acestea, la începutul acestui an, Pamela Anderson a declarat, într-un interviu acordat revistei „Parade“, că nu s-a considerat niciodată „îndeajuns de frumoasă“ pentru a fi model, catalogându-şi cariera drept „ridicolă“.

pamela anderson nud
 
Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei“, „Salvamarii/Baywatch“ şi „V.I.P.“. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei „Playboy“. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi. Vedeta are doi copii - Brandon (18 ani) şi Dylan (17 ani)
cu fostul ei soţ, cântăreţul Tommy Lee. 

pamela anderson nud
 
Puteţi vedea mai multe imagini din pictorialul nud al Pamelei Anderson aici. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: