Pamela Anderson a încurcat-o: datorează fiscului bani mulţi! Vezi cât!

Pamela Anderson a încurcat-o: datorează fiscului bani mulţi! Vezi cât!

Pamela Anderson, Sursa: reuters

Numele tuturor persoanelor care datorează fiscului american sume de peste 100.000 de dolari trebuie făcute publice, potrivit legii americane.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu câteva zile, au fost incluse pe listă şi numele lui Lionel Richie - cu datorii de 1,1 milioane de dolari -, al pugilistului James Toney (354.000 de dolari), al actriţei Gena Rowlands (273.000 de dolari) şi al fiului acesteia actorul Nick Cassavetes (106.800 de dolari), conform ziarul financiar. Pamela Anderson datorează fiscului american 524.241 de dolari, starul serialului de televiziune "Baywatch" fiind ameninţată cu punerea sub sechestru a bunurilor sale.

Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările