Pamela Anderson, apariţie de senzaţie la aproape 50 de ani, într-o reclamă la lenjerie intimă de Valentine’s Day VIDEO

Pamela Anderson, apariţie de senzaţie la aproape 50 de ani, într-o reclamă la lenjerie intimă de Valentine’s Day VIDEO

Pamela Anderson apare în ipostaze senzuale în spotul publicitar al companiei Coco de Mer FOTO Hepta

Vedeta americană Pamela Anderson, în vârstă de 49 de ani, a devenit noul ambasador de brand al unei companii de lenjerie intimă, ocazie cu care a apărut într-o impostază incendiară într-un spot publicitar cu tematica Zilei Îndrăgostiţilor, în care spune simplu: „Fuck Valentine’s Day“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sex-simbolul american Pamela Anderson este noul ambasador al companiei Coco de Mer, faţă de care spune că are „o atracţie reală“. 
 
„Apreciez modul în care Lucy (director executiv al Coco de Mer - n.r.) şi echipa ei au dezvoltat filosofia Coco de Mer; Este asemănătoare cu a mea. Modelele de lenjerie intimă sunt seducătoare, de lux şi relevante pentru modă. Asta a fost cu adevărat o experienţă care mă va inspira şi sunt foarte încântată de viitoarele colaborări cu Coco de Mer“, a declarat modelul pentru WWD, potrivit Mediafax.
 
În spotul publicitar filmat în Londra, Pamela pare că se pregăteşte pentru o seară romantică în doi, cu ocazia zile de Valentine’s Day, probând diferite lenjerii intime care îi pun în evidenţă formele care au făcut-o celebră. Către sfârşit, descoperim însă că protagonista plănuieşte să-şi petreacă seara de una singură, bucurându-se de propria companie în timp ce se autosatisfăce cu un vibrator. Mesajul reclamei este: „Nimeni nu te cunoaşte mai bine ca tine. Taie-ţi respiraţia de Valentine’s Day.“
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: