Pamela Anderson: „Am fost molestată de bona mea“ FOTO

Pamela Anderson: „Am fost molestată de bona mea“ FOTO

Pamela Anderson a povestit că a fost molestată sexual în copilărie FOTO Guliver/Getty Images

Starleta canadiană Pamela Anderson (50 de ani) a povestit, într-un interviu în emisiunea jurnalistului britanic Piers Morgan, că a fost molestată în copilărie chiar de bona ei. Vedeta a făcut mărturisiri şi despre colaborarea cu producătorul Harvey Weinstein, acuzat de mai multe femei din industrie de hărţuire sexuală şi viol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pamela Anderson a mărturisit recent că a fost abuzată, pe când era doar un copil, de tânăra ei bonă, timp de un an, scrie Daily Mail.  
 
Perioada copilăriei sale a fost atât de traumatizantă încât actriţa a dezvăluit că şi-a dorit ca bona ei să moară. Întâmplarea a făcut ca tânăra care avea grijă de ea cât mama sa era la muncă, având două joburi de chelneriţă, să moară într-un accident de maşină. 
 
„Am avut o bonă care m-a molestat vreme de un an, pe când aveam între patru şi opt ani, cândva la vârsta aceea. Îmi amintesc că îmi doream cu ardoare să moară şi chiar a murit într-un accident de maşină şi m-am gândit atunci «ok, am omorât-o, am puteri magice, nu le pot spune părinţilor mei despre asta şi despre faptul că am omorât-o». Eram oricum prea speriată să le povestesc părinţilor ce se întâmplă“, a povestit actriţa. 
   
FOTO ITV
 
Mai mult, actriţa a vorbit şi despre colaborarea cu producătorul american Harvey Weinstein, pe care îl descrie ca fiind abuziv şi periculos, şi mărturiseşte că a acceptat să joace în parodia filmului „Superhero Movie“, în 2008, în urma ameninţărilor primite. 
 
„I-am spus că nu vreau să joc, iar el mi-a spus: «Nu vei mai lucra niciodată în acest oraş, îţi ofer un rol într-un film, eşti nebună?» şi multe alte cuvinte ameninţătoare. M-a speriat atât de tare încât am acceptat să fac acest film pentru că mă gândeam că este cel mai influent om de la Hollywood. Era abuziv, bădăran şi ameninţător. Am acceptat în urma acestor constrângeri“, a mărturisit starleta. 
 
Pamela Anderson a adăugat că este fericită să asiste la decăderea producătorului: „Ştiu doar prin ce am trecut eu şi acest lucru a fost suficient. Cred că se ştia deja în industrie că este o persoană de care trebuie să te fereşti“.
 
Un reprezentant al producătorului Harvey Weinstein a negat cele spuse de actriţă. Acesta a declarat că mogulul nu a vorbit niciodată la telefon cu Pamela Anderson în legătură cu acest film şi că negocierile au avut loc între ea şi Bob Weinstein, fratele lui Harvey Weinstein. „Domnul Weinstein îşi aminteşte că între domnişoara Pamela Anderson şi companie a existat întotdeauna o relaţie bună, iar contribuţiile ei în acest film şi în lumea televiziunii au fost fabuloase (...).

Pamela Anderson în 1991 FOTO MailOnline.com 

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei“, „Salvamarii/Baywatch“ şi „V.I.P.“. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei „Playboy“. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi. 

Vedeta canadiană este de mulţi ani o împătimită susţinătoare a unor organizaţii pentru drepturile animalelor, precum PETA, şi a unor fundaţii de caritate, precum MAC Cosmetics’ AIDS Fund.

Potrivit site-ului său oficial, Fundaţia Pamela Anderson „sprijină organizaţiile şi persoanele private aflate în prima linie a luptei pentru protejarea mediului înconjurător, a drepturilor animalelor şi a drepturilor omului“.

Actriţa canadiană Pamela Anderson, una dintre vedetele serialului de televiziune „Baywatch“, a concurat, anul trecut, la celebrul maraton de la New York pentru a îl ajuta pe actorul Sean Penn, un bun prieten al ei, să strângă 500.000 de dolari pentru o organizaţie de caritate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările