Pamela Anderson va alerga la Maratonul de la New York în scop umanitar

Pamela Anderson va alerga la Maratonul de la New York în scop umanitar

Pe numele complet Pamela Denise Anderson, actriţa de origine americano-canadiană este cunoscută pentru rolurile din filmele „Home Improvement“, „Baywatch“ şi „V.I.P.“ FOTO Reuters

Pamela Anderson (46 de ani) şi-a anunţat participarea la Maratonul de la New York, duminică, pe contul ei de Twitter, totul în numele unei cauze umanitare, scrie „People“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O să alerg la Maratonul de la New York din acest an pentru a strânge fonduri pentru Organizaţia Haiti Relief“, a scris fosta vedetă din serialul „Baywatch pe reţeaua socială. Scopul acestei participări este strângerea unei sume de 500.000 de dolari pentru Organizaţia Haiti Relief, o asociaţie care are ca obiectiv îmbunătăţirea vieţii prin programe durabile a persoanelor afectate de cutremurul produs în Haiti în 2010.

„A petrece o perioadă în Haiti înseamnă a te îndrăgosti de această ţară. Farmecul, oamenii, umilinţa şi mândria, muzicienii, sportivii şi atleţii. A fost sfâşietor să fiu martora sărăciei în rândul locuitorilor din Haiti, o ţară care ar fi trebuit să fie bogată“, a mai spus ea.

Celebrul Maraton de la New York va avea loc pe data de 3 noiembrie, traseul întinzându-se pe mai bine de cinci districte americane.

Pe numele complet Pamela Denise Anderson, actriţa de origine americano-canadiană este cunoscută pentru rolurile din filmele „Home Improvement“, „Baywatch“ şi „V.I.P.“. A fost aleasă „Femeia Lunii“ pentru numărul din februarie 1990 a revistei Playboy. A fost căsătorită cu toboşarul trupei Mötley Crüe, Tommy Lee.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările