Lacrimi pentru Anca Parghel

Lacrimi pentru Anca Parghel

Sicriul cu trupul neînsufleţit al marii artiste a fost depus ieri  la prânz la capela Mănăstirii Radu Vodă din Bucureşti. Corpul neînsufleţit al Ancăi Parghel a fost depus ieri la capela Mănăstirii Radu Vodă, unde cei care au iubit-o au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Blitz

Blitz

Ellen Page, stripteuză militantă Ofertă. Nominalizarea la Oscar în 2008 pentru cea mai bună actriţă i-a adus lui  Ellen Page (foto) numeroase oferte. Una dintre ele este adaptarea

Poveşti de adormit copiii

Poveşti de adormit copiii

Virgil Ianţu se numără printre vedetele care citesc poveşti la târgul de carte pentru copii Mini-Libri. Evenimentul, care are loc la Teatrul Ion Creangă, a început ieri şi durează până duminică. Intrarea este liberă, iar târgul este deschis între orele 10.00 – 18.00.

Confesiunile lui Beligan, la 90 de ani

Confesiunile lui Beligan, la 90 de ani

Actorul spune că s-a ferit de boemie şi şi-a tratat profesia cu eleganţă, învăţând mereu de la dramaturgi, cronicari, machiori, sufleori. Radu Beligan sărbătoreşte împlinirea vârstei de 90 de ani pe scenă, alături de public şi de colegi, cărora le va istorisi poveşti despre cariera sa de 70 de ani în teatru.

Fetele-ficus, decor viu la TV

Fetele-ficus, decor viu la TV

Andreea Mantea, Bebeluşele, Ramona Gabor, Daniela Crudu îi ţin pe bărbaţi cu ochii lipiţi de televizor. În ultimii ani, tot mai mulţi realizatori de show-uri TV au ales să aducă pe platourile emisiunilor asistente sexy, pentru a creşte audienţa în rândul publicului masculin.

Dacă ar fi să dau crezare nenumăratelor articole de pe bloguri, postărilor extrem de îndurerate ce au apărut cu nemiluita pe reţelele de socializare, faptului că mai toată lumea are de împărtăşit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, aş putea trage concluzia că până luni seara, atunci când a apărut vestea morţii sale absolut neaşteptate, toată lumea i-a fost fan înrăit şi necondiţionat.

acum 8 luni · comentarii (6)

Şi era miez de zi, şi mai era şi miez de noapte, iar noi ne hăhăiam ca proştii, că, de, eram copii de provincie, din familii cu frica lui Dumnezeu, iar el spunea cuvintele alea, în direct, pe radio. Asta până să ne cuprindă vocea aia nepământeană ca-ntr-un cocon, până se ne hipnotizeze mintea aia sclipitoare şi să ne deschidă ochii şi visurile.

acum 8 luni · comentarii (10)

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 1 an · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 2 ani · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 2 ani · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 3 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 3 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 3 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 3 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 3 ani · comentarii (24)
Postari Recente