Daniela Crudu şi Andreea Spătaru, la Bonton

Daniela Crudu şi Andreea Spătaru, la Bonton

Colecţiile brandurilor Mengotti, Clara Rotescu, Oana Săvescu, Confidences, Lany’s, Jolidon şi Nausica Mircea au fost prezentate publicului sâmbătă seară, în prima zi a festivalului de modă „Bonton Fashion Days“.Vedetele au fost prezente şi ele, şi pe catwalk, şi în public.

Monica Columbeanu, gazda Zilelor Modei la Bonton

Monica Columbeanu,  gazda Zilelor Modei la Bonton

La Club Bonton by Marie Celeste a început aseară evenimentul „Bonton Fashion Days“, a cărui imagine este Monica Columbeanu, şi care se încheie luni. În prima seară a festivalului au avut loc prezentări de modă ale brandurilor Mengotti, Clara Rotescu, Nausica Mircea, Confidences – lenjerie intimă de lux –, Lany’s, Jolidon şi Oana Săvescu.

Kelly Rowland, răsfăţată de Botezatu

Kelly Rowland, răsfăţată de Botezatu

2.000 de persoane au asistat vineri seară la spectacolul susţinut la Mamaia de fosta componentă a trupei Destiny’s Child. Rowland (28 de ani) a venit în România la iniţiativa creatorului de modă Cătălin Botezatu şi a primit pentru spectacol un onorariu de 100.000 de dolari.

VIDEO Baga Riffu, primul videoclip PhenomenOn

VIDEO Baga Riffu, primul videoclip PhenomenOn

PheonomenOn a realizat primul videoclip Baga Riffu. Filmările pentru acest clip au durat nu mai puţin 12 ore. După ce au luat vacanţa, cei cinci adolescenţi din trupă nu au lăsat relaxarea să le încurce planurile. Pe lângă filmările pentru videoclip şi concertele pe care le susţin, ei lucrează de zor la primul album. Baga Riffu, va fi de altfel şi  melodia de deschidere a primului lor album.

VIDEO A murit Tatiana Stepa

VIDEO A murit Tatiana Stepa

Cântăreaţa de muzică folk Tatiana Stepa a încetat din viaţă, infomrează Realitatea TV. Artista a murit în această dimineaţă în jurul orei opt, la spitalul Militar din capitală. Tatiana Stepa suferea de cancer.

Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

RISC Operaţia Elenei Cârstea, amânată Operaţia pe creier la care Elena Cârstea (foto) urma să fie supusă la 12 august pentru a i se înlătura un anevrism cerebral a fost amânată.

Dacă ar fi să dau crezare nenumăratelor articole de pe bloguri, postărilor extrem de îndurerate ce au apărut cu nemiluita pe reţelele de socializare, faptului că mai toată lumea are de împărtăşit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, aş putea trage concluzia că până luni seara, atunci când a apărut vestea morţii sale absolut neaşteptate, toată lumea i-a fost fan înrăit şi necondiţionat.

acum 1 an · comentarii (6)

Şi era miez de zi, şi mai era şi miez de noapte, iar noi ne hăhăiam ca proştii, că, de, eram copii de provincie, din familii cu frica lui Dumnezeu, iar el spunea cuvintele alea, în direct, pe radio. Asta până să ne cuprindă vocea aia nepământeană ca-ntr-un cocon, până se ne hipnotizeze mintea aia sclipitoare şi să ne deschidă ochii şi visurile.

acum 1 an · comentarii (10)

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 2 ani · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 2 ani · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 2 ani · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 3 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 3 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 3 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 3 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 3 ani · comentarii (24)
Postari Recente