Britney începe „Circul”

Britney începe „Circul”

Cântăreaţa americană îşi lansează astăzi, chiar în ziua în care împlineşte 27 de ani, noul album, „Circus”. Britney Spears a depăşit perioada neagră care i-a marcat viaţa personală şi pe cea profesională şi a revenit în forţă în topurile muzicale.

„Nu vreau să apar cu orice chip prin ziare“

„Nu vreau să apar cu orice chip prin ziare“

 „Bună seara, România, bună seara, Bucureşti!“. Cu această frază, Andreea Esca a intrat în casele românilor şi în manualul de istorie. A spune „Andreea Esca“ este ca şi cum ai spune „Pro TV“.  Numele celei mai populare prezentatoare TV se confundă cu cei 13 ani ai postului, împliniţi astăzi.

Categoria vip

Categoria vip

Angelina Jolie Iubeşte provocările Pentru un rol pe care şi l-a dorit, Angelina Jolie a trebuit să urmeze un regim foarte sever. Actriţa a acceptat condiţiile care i s-au impus pentru a

Blitz

Blitz

Vera Farmiga, partenera lui George Clooney După Anna Kendrik, este rândul actriţei americane Vera Farmiga (foto) să-l întâlnească pe George Clooney în noul proiect al lui Jason Reitman,

Andrei Gheorghe nu mai înjură

Andrei Gheorghe  nu mai înjură

S-a săturat şi nu a mai vrut în media, aşa că şi-a luat jucăriile şi a plecat. Gheorghe are proiecte destule, doar că nu sunt cele cu care a obişnuit până acum. Vrea un radio al lui, vrea să cânte şi să mai scrie o carte. Dar mai mult, îşi doreşte să fie un om echilibrat.   

Vali Bărbulescu, de la muzică la fotografie

Vali Bărbulescu, de la muzică la fotografie

DJ-ul a învăţat singur tainele fotografiei, de care s-a îndrăgostit în urmă cu trei ani. Preferatele lui sunt portretele şi editorialele de modă. Deşi este relativ începător în domeniu, vedeta Radio 21 a realizat pictoriale pentru reviste precum „FHM“, „Maxim“, „Eve“ şi „In Style“.

Capatos spală păcatele vedetelor

Capatos spală păcatele vedetelor

Gazda show-ului „păcătos“ de la Antena 1 întoarce viaţa vedetelor pe toate părţile la miezul nopţii. Dan Capatos are toate atributele unui anchetator al vedetelor cu cei zece ani în slujba presei de investigaţie şi cu alţi câţiva petrecuţi la Playboy.

Iubirile lui Frank Sinatra

Iubirile lui Frank Sinatra

Cântăreţul a încercat, de două ori, să se sinucidă din dragoste. Volumul “Sinatra la Hollywood” dezvăluie că artistul a avut două tentative de sinucidere. Gesturile disperate au fost cauzate de tumultuoasa relaţie cu actriţa Ava Gardner.

Dacă ar fi să dau crezare nenumăratelor articole de pe bloguri, postărilor extrem de îndurerate ce au apărut cu nemiluita pe reţelele de socializare, faptului că mai toată lumea are de împărtăşit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, aş putea trage concluzia că până luni seara, atunci când a apărut vestea morţii sale absolut neaşteptate, toată lumea i-a fost fan înrăit şi necondiţionat.

acum 5 luni · comentarii (6)

Şi era miez de zi, şi mai era şi miez de noapte, iar noi ne hăhăiam ca proştii, că, de, eram copii de provincie, din familii cu frica lui Dumnezeu, iar el spunea cuvintele alea, în direct, pe radio. Asta până să ne cuprindă vocea aia nepământeană ca-ntr-un cocon, până se ne hipnotizeze mintea aia sclipitoare şi să ne deschidă ochii şi visurile.

acum 5 luni · comentarii (10)

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 1 an · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 1 an · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 1 an · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 3 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 3 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 3 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 3 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 3 ani · comentarii (24)
Postari Recente