Păcatele lui Hunter, fiul controversat al lui Joe Biden: un copil ilegitim cu o dansatoare de striptease, droguri, corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunter are o relaţie specială cu tatăl lui, Joe Biden (Foto:arhivă)
Hunter are o relaţie specială cu tatăl lui, Joe Biden (Foto:arhivă)

Hunter a sărbătorit cu o apariţie publică victoria electorală a tatălui său. Apariţia lui, după o absenţă de luni bune, a surprins. Pentru că Hunter este oaia neagră a familiei Biden, dispărut pe parcursul campaniei electorale tocmai pentru ca Joe Biden să fie protejat.

O mare parte a presei americane chiar asta a făcut: l-a protejat pe Joe Biden, publicând mai puţine lucruri despre Hunter, care i-ar fi putut face rău candidatului democraţilor. Asta pentru că, la urma urmei, Joe Biden nu este vinovat pentru trecutul lui Hunter. Dar aceasta a fost veriga slabă în campania lui Biden, Donald Trump încercând să o exploateze din plin cu numeroase acuzaţii. "Eu candidez împotriva lui Trump, nu a copiilor lui", a fost replica inteligentă a lui Joe Biden, pentru a evita aceste subiecte. Şi a câştigat, în ciuda incredibilelor poveşti care veneau dinspre tabăra lui Trump.

Una dintre acestea este legată de latopul lui Hunter, pe care acesta l-a lăsat încă din aprolie 2019 într-un centru de reparaţii din Delaware de unde... l-a preluat cu o intervenţie secretă Rudy Giuliani, avocatul lui Trump. Laptopul avea un sistem de securitate surprinzător de slab, astfel că echipa lui Donald şi-a făcut lesne de cap, scotocind în toate pozele, documentele lui emailurile lui Hunter. Toate descoperirile au fost date cu disperare publicităţii, inclusiv poze personale ale lui Hunter, în care acesta poate fi văzut fumând în baie sau chiar în somn.

Dacă acestea au stârnit, însă, doar amuzamentul, emailurile despre anumite afaceri ale lui Hunter cu China şi Ucraina nu au picat deloc bine taberei lui Joe Biden - Donald susţinând că Joe ar fi profitat de pe urma lor câtă vreme a fost vice-preşedinte la Casa Albă. Într-unul dintre aceste emailuri, datând din aprilie 2015, un consilier de la compania energetică Burisma din Ucraina îi mulţumea lui Hunter pentru că l-a invitat să-l cunoască pe Joe Biden.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite