Oprah Winfrey, acuzată de 50 Cent de rasism: „Îi atacă doar pe bărbaţii de culoare“

Oprah Winfrey, acuzată de 50 Cent de rasism: „Îi atacă doar pe bărbaţii de culoare“

Oprah Winfrey este acuzată de rasism de 50 Cent FOTO Guliver/Getty Images

Rapperul 50 Cent  (44 de ani) a postat pe Instagram un text în care o acuză de rasism pe realizatoarea de televiziune americană şi producătoarea Oprah Winfrey (65 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

50 Cent a postat pe contul său de Instagram o imagine mai veche cu Oprah alături de antreprenorul de culoare Russell Simmons şi a scris un text în care o acuză pe aceasta că alege să prezinte într-un mod defăimător doar cazurile de viol care au în centru agresori afro-americani, notează Daily Mail.
 
„Nu înţeleg de ce Oprah îi atacă doar pe bărbaţii de culoare. Nu pe Harvey Weinstein, nu pe Epstein, ci doar pe Michael Jackson şi Russell Simmons. Asta e trist “, a scris 50 Cent.
 
Rapperul a postat şi un colaj, cu intenţia de a transmite că doar agresorii afro-americani acuzaţi de viol ajung după gratii, scrie Mediafax. În colaj apar Bill Cosby, Jeffrey Epstein, R Kelly, Kevin Spacey, Donald Trump şi Harvey Weinstein.    
 
Gestul artistului a venit în urma anunţului că Winfrey va produce un documentar având în centru cazul abaterilor sexuale de care fosta angajată Drew Dixon l-a acuzat pe Simmons. Acesta a comentat la rândul lui situaţia, exprimându-şi dezamăgirea că Oprah vrea să-l transforme într-un „proscris“.
 
Documentarul al cărui titlu nu a fost dezvăluit deocamdată va fi lansat în ianuarie pe Apple TV+.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările