Olivia Steer, declaraţii controversate şi acuzaţii grave în emisiunea lui Mihai Gâdea: „În Argeş copiii au murit din cauza vaccinurilor, nu a brânzei Brădet“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olivia Steer a vorbit despre vaccinuri şi mamografii în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3 FOTO Facebook
Olivia Steer a vorbit despre vaccinuri şi mamografii în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3 FOTO Facebook

Fosta prezentatoare Olivia Steer, cea mai cunoscută activistă antivaccin, a fost miercuri invitata lui Mihai Gâdea la „Sinteza Zilei“ de la Antena 3, în ziua în care Ministerul Sănătăţii a anunţat că România se confruntă cu o epidemie de rujeolă şi că trei bebeluşi au murit.

Deşi nu are studii medicale, Olivia Steer a vorbit pe tot parcursul emisiunii despre convingerile sale legate de riscurile vaccinării, bazându-se exclusiv pe argumente invalidate ştiinţific şi fără a fi contrazisă de moderatorul emisiunii Mihai Gâdea, arată Hotnews. În platoul emisiunii nu a fost prezent niciun medic sau specialist în medicină care să contrabalanseze argumentele Oliviei Steer. Fosta moderatoare a mărturisit că este pasionată de tot ceea ce ţine de viaţa medicală şi că este dreptul ei să-şi expună părerile.

Rugată să comenteze anunţul Ministerului Sănătăţii potrivit căruia trei copii au murit din cauza rujeolei, Olivia Steer a precizat că „vrea dovezi care să arate că au murit din cauza asta.“

Nu are încredere să-şi vaccineze copiii

Soţia lui Andi Moisescu susţine că şi-ar vaccina copiii, dacă vaccinurile ar fi sigure şi nu pline de substanţe chimice. 

„Să vorbim de vaccinuri. Există două tabere şi în rândul specialiştilor. Nu am studii medicale. Trebuie să ascult ce spun ambele tabere din lumea medicală şi să le cântăresc, pentru că trebuie să iau decizii medicale în ceea ce îi priveşte pe copiii mei sau pe mine“, a declarat jurnalista.

„Sunt mamă, am doi copii. Aş vrea, ca orice părinte, să existe un vaccin de încredere cu care să-mi vaccinez copiii şi să-i pun la adăpost de orice boală contagioasă. Aş fi prima la cabinet să-mi vaccinez copiii. Nimeni nu poate însă să-mi explice de ce există mercur acolo, aluminiu şi tot felul de substanţe chimice. Am întrebat, dar răspunsul nu m-a mulţumit. De ce pe orice prospect de vaccin la efecte secundare sunt trecute autismul şi chiar moartea?“, a mai spus Olivia Steer, în direct, la Antena 3.

Olivia Steer a mai afirmat că poliomielita era doar o banală răceală înainte de introducerea vaccinurilor.

Olivia Steer, acuzaţii grave în cazul Brădet

Jurnalista a făcut şi o acuzaţie gravă, susţinând că în cazul Brădet un document oficial ar fi fost şters de pe site-ul Ministerului Sănătăţii, deşi se anunţa că vaccinurile erau vinovate pentru moartea micuţilor.

„Eu în momentul de faţă nu sunt persoană publică din punct de vedere legal. Nu le îndeplinesc. Sunt persoană privată. Am dreptul să mă informez. Să am convingeri şi să le exprim liber. Sunt consfiinţite de Constituţie. Toţi avem dreptul să avem păreri. Ministerul Sănătăţii încearcă să mă facă pe mine vinovată. Dar cu Brădetul? Copiii aceia au murit din cauza vaccinurilor aduse din Kazahstan şi nu a brânzei de la Brădet. Erau vaccinuri însemnate cu un cod special, care arătau că ele sunt mai mult experimentale şi acele vaccinuri au fost administrate la copii. Spune documentul de la Ministerul Sănătăţii, care a fost şters de pe site. Cu acele vaccinuri au fost vaccinaţi copiii de la Argeş. De aceea au murit“, a spus aceasta.

De ce este Olivia Steer împotriva mamografiilor

Recent, Olivia Steer a scris pe blogul personal o întreagă pledoarie împotriva mamografiilor. Conform acesteia, cancerul depistat în forme incipiente trebuie lăsat în pace.

Miercuri seară, Steer a precizat că a început să fie interesată de mamografii şi cancerul la sân după ce sora ei a fost diagnosticată cu această boală. După cum a mărturisit, Olivia a încercat să îşi convingă sora să renunţe la chimioterapie în favoarea altor tratamente, dar s-a lovit de refuzul acesteia. Fosta moderatoare a fost foarte afectată în momentul în care sora ei a murit şi consideră că procedurile clasice împotriva cancerului i-au făcut mai mult rău şi i-au slăbit şi mai mult imunitatea surorii sale. 

„La studiul mamografiei s-a ajuns la concluzia că anumite tipuri de cancer de sân trebuie lăsate aşa pentru că nu evoluează. Ultimul studiu se întinde pe o perioadă de 25 de ani şi a luat în calcul 90.000 de femei. Se ajunge la concluzia că mamografia nu te ajută sau poate fi foarte periculoasă. În acest eşantion, erau femei care făcuseră mamografie până li s-a depistat cancerul şi femei care nu au făcut mamografie până la momentul când li s-a depistat cancerul. Mamografia nu te ajută la scăderea ratei mortalităţii. Ei se întreabă care este rolul. Nu e supraevaluată? Sunt extrem de invazive şi riscul de a face cancer creşte. Mai există femei care au o problemă genetică şi care din cauză că fac mamografie pot face cancer“, a mai spus Olivia Steer la Antena 3.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite